Wonderful Weekend

wonderful weekend

Glædelig søndag og hey – glædelig november!

Vi ved jo alle sammen godt, at november er en af årets bedste måneder. Der er bare ret mange, som skal mindes om det, for den drukner ret tit i nu-er-det-virkelig-efterår-øv-bøv-humør, og så bliver den ret tit overset, fordi den er den-sidste-måned-før-december, men november er også der, hvor vintertøjet så småt kommer frem, hvor mørket falder på, så vi kan skrue op for hyggen, og så er det selvfølgelig måneden, hvor jeg har fødselsdag! Åh ja, november er en skøn måned ka’ I tro.

Jeg synes dog også, at afslutningen af oktober har været ret så dejlig. Jeg har haft en uge, som er det perfekte billede på, hvordan jeg drømmer om, mit liv bliver, når jeg bliver “voksen”. Der har været spændende projekter, hyggelige hjemmestunder, fuld fart fremad, hyggelige begivenheder og så et lille drys af glamour her og der. Jeg har blandt andet holdt studenteroplæg, fejret 40.000 facebookfølgere på arbejdet, været til BA-seminar, bloggerevent og midnatspræmiere, holdt sushi-date med min kæreste og set en skøn opførelse af den populære musical “Chicago”. Det har været ret så lækkert, hvis jeg selv skal sige det.

Heldigvis er lækkerheden slet ikke slut endnu, for i aften skal jeg mødes med min skønne læseklub og diskutere den omtalte “Go Set a Watchman“, hvilket jeg glæder mig meget til. Især fordi vi har fået nyt medlem, som vi skal diskutere med for første gang i aften. Bliver det meget bedre?

Jeg håber, at I får en mindst lige så skøn aften derude :)

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.