Weekendløjer og en ny tatovering

Dagens i plisseret nederdel og crop top + månetatoveringEr der andre end mig, der skruer ekstra højt op for tempoet efter en periode med alt for meget stilstand? Sådan har min uge i hvert fald været. Siden jeg sidst pippede ind for et par uger siden, har jeg været nedlagt af den grummeste omgang maveinfluenza i mands minde, som holdt mig sengeliggende i en hel uge! Det huede mig ikke, så lige så snart jeg kunne rejse mig igen, skruede jeg helt op for tempoet. Det har resulteret i en intet mindre end herlig arbejdsuge, massevis af hyggestunder, fyraftenscocktails og -pizza, feministisk rapkoncert på Kansas City (sooooo cool!), loppeshopping på Dronnigensgade og et besøg på det nyåbnede Storms Pakhus. Seriøst, hvis bare alle uger var så gode  ❤️

Men bortset fra det, var det så ikke på tide, at jeg fik vist jer min nye tatovering?! Jeg har hintet til den et par gange, efter jeg fik den lavet i Budapest, og her er den altså. Jeg fik den lavet af den utroligt dygtige og enormt søde Szofi, som jeg fik anbefalet af Anne-Li (aka. min Budapest-guru), og jeg er så, så, så glad for den!

Til dem der ikke helt kan se det, så forestiller den månen, som jeg har et helt specielt forhold til. Se bare på mit blognavn, de fleste citater i mine boganmeldelser og selv mine øreringe på det her billede, haha. Jeg elsker virkelig at kigge på månen, og især når den er tiltagende som her. Når jeg ser på en tiltagende (eller aftagende, for den sags skyld) måne, vil jeg altid se Cheshire-katten fra Alice i Eventyrland for mig, og det gør mig altid glad.

For mig er Cheshire-katten det ultimative symbol på frihed og personlighed. Han er så besynderlig, at han slet ikke giver nogen mening, og alligevel er det umuligt ikke at elske ham. Han er et symbol på, at det er okay at være præcis så unik og særegen, som man har lyst til, og dén påmindelse får jeg nu, hver eneste gang, jeg kigger på min arm. Det er jeg svært tilfreds med!

Dagens + månetatoveringDagens + månetatovering

You may also like

7 Comments

  1. Det lyder som en rigtig dejlig uge, og lidt som den uge jeg har mig i vente i denne uge, dog med lidt andre ting på programmet. Jeg ser frem til det men glæder mig også til søndag som gerne skulle blive lidt mere rolig ;)
    Virkelig en fin tus! :)

    1. Travle uger kan virkelig være vidunderlige, men så skal der også pustes ud bagefter. Det må blive… lørdag for mit vedkommende? 😂

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.