Weekenden der forsvandt

Pandakager, kaffe, blomsterEr det meget forkert at sidde mandag aften og glæde sig intenst til det bliver weekend? Det går i hvert fald imod alle former for lev-i-nuet-principper, men så igen, det er vidst lidt the story of my life, haha. Det var bare som om, at den der weekend var lidt for kort, og bød på lidt for lidt reel afslapning. Jeg vågnede helt seriøst klokken 07.30 søndag morgen og kunne ikke sove videre! Det kan jeg med al tænkelig sikkerhed forsikre jer aldrig er sket før. Måske det bare var en fast rutine der skulle til for at fikse de der morgener? I så fald skal man passe på med, hvad man ønsker sig. Det var jo ikke weekenderne jeg snakkede om…

Men altså, når nu weekenden ikke gik med afslapning, så var det fordi den gik med en masse andre spændende ting. Lørdag var jeg som sagt i Aalborg hele dagen, og søndag var jeg med til at fejre en af mine skønneste veninders 25. fødselsdag. Det var så fint og hyggeligt hele dagen med brunch, brætspil og brunsviger, og absolut ingen alderspanik!

Det er virkelig noget skørt noget det der med alderen, som jeg tænker meget over lige for tiden, selvom der stadig er et godt stykke tid til det igen er min tur til at tage et skridt op af aldersstigen. Starten af 20’erne plejer ofte at være forbundet med druk, tømmermænd og lidt for mange pizzaer, men selvom pizzaerne stadig fylder en skamfuld stor del af min helt egen madpyramide, så er druk og tømmermænd efterhånden bare ikke noget, jeg dyrker længere. Ikke fordi jeg har noget imod det – det fungerer bare ikke rigtigt for mig.

Eftersom min dåbsattest i skrivende stund definerer mig som 23-årig, føler jeg mig lidt i en forvokset og lettere perverteret udgave af Krummerne – 12 år senere! Vi er ikke rigtigt voksne, vi er ikke rigtigt teenagere. Det er som om den ene halvdel render rundt med hvide slør og hastigt voksende maver, mens den anden halvdel ugentligt indtager perfekte kombinationer af halvgiftige substanser ved det lokale vandhul. Og så er der mig. I guder, hvor kan jeg bare hverken overskue at høre på skrigende babyer eller ditto halvvoksne lige nu!

Men hvorfor i alverden skulle jeg dog ligge under for en eller anden skør stereotyp om, hvad det vil sige at være i starten af 20’erne? Jeg har et fantastisk job, en skøn kæreste og jeg er igang med en utrolig uddannelse. Oven i det har jeg vidunderlige veninder, som giver mig uendeligt mange skønne oplevelser – også selvom vi alle sammen er på forskellige steder i livet. Så jeg har det sgu fint med at foretrække en rolig aften med et glas vin frem for en vild nat med 20+ shots. Og derfor fortsætter jagten jo stadig på de der perfekte stilletter, som kan holde fødderne i smertefri rotation på dansegulvet natten lang, for dét bliver jeg ikke for gammel til lige foreløbigt!

You may also like

2 Comments

 1. Det er virkelig dejligt ikke at have alderspanik! Jeg er nogenlunde på samme stadie som dig. Jeg overvejer seriøst, ikke at tage med til introfesten, på mit studie på fredag, bare fordi jeg egentlig ikke rigtig orker at drikke – hvilket de andre på mit studie praktiserer ret så voldsomt. Det er bare så meget federe at have en dag, uden at skulle være træt, tømmermændsramt eller ditto have maveonde.
  Men i hvert fald tak for en god halv weekend. Dit selskab er en ren fornøjelse <3

  1. Det er også bare så fjollet at gøre alle de ting, fordi “alle de andre gør det”. Jeg holder mig til de ting, hvor jeg ved jeg vil hygge mig med det :)

   Det var så dejligt at se dig, og min sofa er altid åben for dig :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.