Weekend OOTD

Sikke en weekend! (ja, det her semester varer min weekend altså indtil tirsdag, så det er helt passende først at samle op nu haha). Det føles nærmest ikke som om, jeg har haft et rolig øjeblik, på trods af at jeg vel teknisk set har været temmelig stillestående det meste af tiden.

Fredag var vi som sagt inde og se Avengers: Age of Ultron, og lad mig bare sige det, som det er: den er fantastisk! Jeg elskede 1’eren, fordi der ikke var noget pladderromantik i den – der er en del mere her, men den er stadig skøn. Man må simpelthen beundre Marvel for deres fantastiske univers kombineret med skønne skuespillere og herlige one-liners. De kører lige på og hårdt fra starten, og jeg sad vitterligt og kluklo hele vejen igennem, samtidigt med at jeg var hunderæd for, hvad der dog ville ske. Skøn film, hvis man er til sjov, action og flotte mennesker!

Bum, efter filmen var det hjem og “sove” (sjældent har jeg sovet så dårligt, tak kære migræne) og så ellers et døgns readathon, som bød på nogle skønne læseoplevelser. Anmeldelser on their way! Men før jeg vidste af det, var det sovetid igen og så ellers direkte til Brøndby. En ny dag, en ny hårfarve – som man siger.
 photo 20150426_191621_zpsqjgcdzjh.jpg
 photo 20150426_191620_zpss93mj8ml.jpg
 photo 20150426_191618_zpsmwpkwyrl.jpgDenne gang kører vi det grå look, med en mørk grå på siderne og en næsten sølv i toppen. Jeg er temmelig vild med resultatet og håber virkelig at farven holder!

Mandagen blev brugt delvist fuldstændigt ugidelig på sofaen og delvist hardcore i fitness. Min veninde fik endelig overtalt mig til noget forsigtig styrketræning (lang historie kort: jeg har rygproblemer og må ikke styrketræne ryggen) og en masse kondi. Mig og motion har aldrig været vildt gode venner, så er pænt stolt af mit first-ever 30 minutters løb. Det gav mig endelig blod på tanden til at gøre en indsats igen. Nu må vi bare se, om jeg kan holde det haha.

Nå, det må være nok plidder pladder for denne gang. I må have en skøn tirsdag derude! Skal vi ikke alle sammen blive enige om, at sparke røv denne uge? Den slutter jo allerede på torsdag :)

 

You may also like

12 Comments

 1. Det ser da godt ud, det nye hår :) Jeg er helt med på at sparke røv i den her uge, især fordi jeg har mundtlig eksamen på i morgen xD

 2. Åh, det er fint det nye hår! Ville også så gerne snart få gjort et eller andet ved mit, men det må vente et stykke tid endnu.
  Sparker alt for meget røv, så tror jeg skal huske også at puste vejret helt ned i maven en gang imellem. Men så længe der kan sparkes så man kan følge med, så sparker jeg gerne ;)

  1. Ej du skulle da have været med søndag, så. Liv bliv vildt lækker! (:
   Spark løs haha xD

  1. Tak, den er faktisk bare fra H&M til en 50’er eller noget, men er også virkelig glad ved den! (:

  1. Mange tak! Et klart yndlings til de lange dage når jeg er af sted som hårmodel. Blødt og lækkert (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.