Vrøvl, vi kvinder ofte siger til hinanden

Lyserødt bloklys, beige vase, røde nelliker Lyserødt bloklys, beige vase, røde nellikerVi kvinder er altså et sært folkefærd. Forstå mig ret, jeg elsker at være kvinde, og ville helst ikke bytte (omend jeg godt kunne undvære det der med at skulle klemme et levende væsen ud af mit underliv en dag, men lad os lige ignorere det for en stund), men hold kæft, hvor kan vi altså også fyre ustyrligt meget lort af til hinanden af og til. Derfor har jeg – i al kærlighed til mine medsøstre – her samlet 10 ting, som jeg har hørt kvinder sige til hinanden, hvor min hjerne bare har skreget “VRØVL!”

 • Jeg foretrækker virkelig bare sådan en god, mørk chokolade frem for det der fesne lyse chokolade.
  Jaså, aha. Hvorfor pokker er det så lige, at de lyse stykker altid forsvinder flere timer før de mørke, når jeg sætter en blandet skål frem?
 • Jeg fandt lige det her mega fede jobopslag, og så tænkte jeg bare på dig med det samme!
  … altså efter jeg første havde vendt og drejet det på alle tænkelige måder i en halv time, for at være helt sikker på, at jeg ikke selv burde søge det.
 • Jeg spiser virkelig næsten ikke sukker længere. Det er som om jeg slet ikke har lyst til det mere.
  Indpakningen fra den Mars-bar du lige har kværnet på vej her over stikker ud af siden på din håndtaske, søde.
 • Jeg synes virkelig bare, at vi kvinder burde blive bedre til at tale pænt til og om hinanden.
  Dude, vi har lige brugt de sidste 40 minutter på at trash talke både mænd og kvinder. Jeg tror roligt, vi kan konstatere at 1) det kommer ikke til at ske og 2) vi er i det mindste ikke kønsdiskriminerende!
 • Jeg havde bare den fedeste time ned i fitness centeret i dag. Så forfriskende!
  Og så taler vi ikke det fjerneste om, hvordan du var ved at kaste op gennem hele timen, og at du nu ikke kan bevæge dig, uden det gør ondt.
 • Jeg er virkelig bare blevet så god til at planlægge mine køb. Jeg har faktisk slet ikke nogen fejlkøb i garderoben længere.
  Okay, jeg har så lige doneret to stopfyldte bæreposer til genbrugen med hvad-i-alverden-tænkte-jeg-dog-på skrammel, som jeg har købt inden for det seneste år, men så er det jo heller ikke i min garderobe længere, vel?
 • Jeg ville helt sikkert være meget bedre til at dyrke mindfulness og presse min egen juice hver dag, hvis bare jeg havde tiden.
  Nej, jeg kunne ikke have brugt al den tid, jeg brugte på at binge watche Netflix og trawle igennem blogs på det i stedet. Det er jo slet ikke den samme slag tid. Det er som at sammenligne æbler og bananer…
 • Jeg kunne seriøst aldrig finde på at gå i seng med make-up på!
  Sig det til det kulsorte mascara-aftryk du efterlod på dit ellers kridhvide Georg Jensen Damask sengesæt i din kæmpe brandert sidste weekend.
 • Jeg elsker bare at vågne samtidig med fuglene og kvidre løs hele morgenen. Jeg føler mig så produktiv! 
  De afrikanske kaffebønner, som har råd til at sende deres børn i skole takket være dit koffeinindtag alene, er med garanti rørende enige.
 • Jeg kan bare slet ikke holde ud, når det roder, så jeg rydder altid alt op med det samme, når tingene ikke er i brug længere. 
  Det er meget feng shui af dig. Jeg er stolt. Er det okay, hvis jeg lige åbner døren ud til køkkenet en gang?

Rammer jeg nogle ømme punkter her, eller er det bare mig, der er helt galt på den? Tilføj endelig til listen, og husk at alt er skrevet i dybeste kærlighed ;)

Lyserødt bloklys, beige vase, røde nelliker

You may also like

6 Comments

  1. Altså den med chokoladen er i hvert fald baseret på virkelige hændelser inden for en overskuelig fortid ;)

   Knus

 1. Haha, det er meget sjovt, men jeg er ikke helt enig :)
  Tingene er meget sjældent sorte og hvide. Den ene dag kan man elske at vågne til fuglefløjt, den næste kan man være tilfreds med at sove til kl. 11. Det vigtigste er at man er glad og ikke bliver trashet af sine venner for de ting man siger.

  1. Haha, præcis. Jeg er sgu også selv den type, hvis jeg en sjælden gang imellem kommer tidligt op ;)

   Knus

 2. Pingback: Lørdagens Links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.