Voksenjob og fuldtidsansvarlig type

Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA, hvide sneaks fra New Balance
Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA, Matt Lips fra Nilens Jord
{kjole fundet i KFUM Odense | Matt Lips “Fresh” fra Nilens Jord}

Jeg lægger mig bare lige fladt ned og griber direkte til den største kliché i bogen: kæft tiden går stærkt! Og her mener jeg specifikt tiden der er gået, fra jeg startede i mit vaskeægte voksenjob og så til nu. Knap og nap 4 måneder, efterhånden folkens #vildt

Læs også: Lad lige være med at være en nar, tak

Som I måske har bemærket, så har jeg overhovedet ikke fået styr på mit liv endnu. Men altså, det er da ved at nå det der punkt, hvor det begynder at ligne noget nu? Det tænker jeg giver i hvert fald +10 point på voksenkontoen. Mindst! Og resten kommer nok med tiden, hvis det er vigtigt nok.

Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA

Pas på med hvad du ønsker dig

De siger, at du skal være forsigtig med, hvad du ønsker dig, for du risikerer bare, at det går i opfyldelse. Hvis der var noget, jeg ønskede mig i de mange måneder, efter specialet, så var det edderrøvme et fast voksenjob! Men hvad så, her knap fire måneder senere – har jeg fortrudt mit ønske endnu?

Abso-fucking-lutely not!

Forstå mig ret, det er ikke fordi jeg vågner i skønsang med fuglene hver morgen og lystigt danser af sted. Enhver der kender mig bare en lille smule ved, at jeg inderligt afskyr alt relateret til morgener, og det ændrer noget så simpelt som et godt job (desværre) ikke på.

Til gengæld er det helt ubehøvlet heldigt, at reklamebranchen som sådan ikke gør sig i “faste arbejdstider”, så det er helt okay at møde ind kl. 8:30 hver dag. Og det tager 7 minutter at cykle på arbejde. Jeg tror lige, jeg klarer den, tak.

Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA, hvide sneaks fra New Balance

Så er der selvfølgelig selve arbejdsopgaverne. I ved, dem jeg skal løse hver dag, for at understrege, at jeg er værd at have hængende i længden.

Hvor sindsygt er det lige, at der faktisk er nogen, der gider betale mig for at skrive ord hver dag? Det er det eneste, jeg reelt set har bildt mig ind, igennem mere eller mindre hele mit liv, at jeg var nogen som helst form for god til. Og nu lever jeg sgu af det?! Vildt nok…

Læs også: Hvis jeg bliver klima-shamet én gang til…

Når hjernen kræver beskæftigelse

Det kan altså konkluderes, at selve rammerne omkring jobbet er så absolut godkendte. Men hvad med de blødere værdier?

Jeg føler helt oprigtigt, at jeg har fået min identitet igen. Hvor meget jeg end hader at stå op om morgenen, så har jeg virkelig også bare brug for det. Jeg har brug for at interagere med mennesker. At føle jeg på en eller anden måde bidrager til samfundet – som det så fint hedder. Det tog seriøst røven på mig, hvor meget jeg havde brug for dét, men så blev jeg da så meget klogere. Og ja, så kan det godt være, at resten af det der vi kalder livet har haft lidt svært ved at følge med – men du kan ikke vinde alle kampe. I hvert fald ikke på én gang!

Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA
Dagens i genbrugbrund; prikket kjole fra VILA, vintage ring fra bazaren i Istanbul

P.S. kæmpe meget undskyld til alle jer, der lige er blevet arbejdsløse færdiguddannede, eller som stadig kæmper for at finde jeres hul igennem! Det her indlæg er som at smide en klam, stinkende, våd karklud lige i fjæset på jer, men vid at jeg hepper på jer hele vejen!

You may also like

5 Comments

  1. Arh det er fedt at læse <3

    Personligt er jeg dog ved at dø af misundelse over transporttiden – bruger selv mellem 2½ og 3 timer hver dag! Godt at jeg er glad for at læse og lytte til lydbøger… ;)

    1. Puh, jeg savner nu altså heller ikke pendlerlivet! Godt du får det bedste ud af det 🤞😊

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.