Vis mig din blog!

Adventskrans, vafler med fyld

Det der med at nærme sig 30 timers arbejde på én uge samtidig med, at studierne også lige skal passes og familien besøges – det er ikke en ret god idé. Søndag aften kunne jeg se endnu en weekend rinde ud, uden at jeg på nogen som helst måde havde nået at slappe af. Og efter næsten tre måneder, hvor det primært bare har været hårdt men sjovt, nåede jeg “endelig” det punkt, hvor det blev for meget. Min krop knugede sig sammen, jeg vrissede af Bageren og jeg havde bare lyst til at lægge mig i fosterstilling. Jeg besluttede mig for at give mig selv lov til at pjække tirsdag, hvis jeg stadig havde det sådan, når dagen kom. Det havde jeg, sjovt nok…

Derfor har jeg i dag formået at sove længe, hente pakker i diverse shops (+1000 voksenpoint for næsten at have julegaveshopping overstået inden december!) og derefter snuppe en lang lur på sofaen i ske med min kæreste. Det trængte vi vidst begge to til, efter et par knapt så kærestede uger. Nu sidder jeg med julemusik i ørerne og en eftermiddagsvaffel i maven – obligatorisk afstressningsspise, yes? Det har været den mest dovne og mest herlige dag længe. Det eneste jeg mangler, er faktisk bare noget rigtigt god underholdning.

Og her kommer I ind i billedet! Sagen er nemlig den, at mit blogfeed ikke rigtigt gør det for mig længere. Jeg indrømmer gerne, at ROCKPAPERDRESSES‘ orlov efterlod et stort hul i mit hjerte feed, men udover hende synes jeg også bare, jeg mangler noget nyt. Så jeg tænkte, det var på tide med en god, gammeldags blogrunde herinde – det er altid et hit at sende arbejdet videre til sine læsere, ikke?

Tanken var, at vi hver især kunne dele de blogs, vi læser religiøst lige for tiden, og på den måde sprede en masse blogkærlighed her i den spæde juletid, samtidig med at mit blogfeed forhåbentligt får et skud frisk energi.

Men der findes naturligvis ingen gode lege uden retningslinjer:

 • Ananas smager bedst i egen juice, så du må naturligvis gerne dele din egen blog, hvis du har sådan en. Bare du også deler andre!
 • Bloggene skal være på dansk – jeg kan personligt ikke relatere ret godt til udenlandske blogs, så det bestemmer jeg bare, haha
 • Du bestemmer selv, om det er små eller store blogs du linker til, men de små værdsætter det ofte mere, og det er jo netop dem, vi gerne vil opdage, ikke?
 • Skriv lidt om, hvorfor bloggen er så god. Med mindre de har verdens sejeste blognavn (ahem, Let’s Blog Some Shit – jeg er stadig misundelig på den idé…), så er et link bare ikke super inspirerende i sig selv
 • Jeg tænker, at vi er ude i noget med en top 3-ish ting, men har du flere, så kom endelig med dem! Det er selvfølgelig også okay, hvis du kun har to.

Det burde være lige til at overkomme, ikke? Jeg håber sådan, at I vil lege med (ellers bliver det virkelig akavet), og så kan jeg forhåbentligt samle op med en liste fuld af geniale blogs, om et par uger.

Jeg kunne jo prøve at være typen, der startede legen, for der er trods alt stadig et par stykker på listen, som jeg troligt læser, hver eneste gang de poster noget nyt!

 1. Miriams Blok // Hvid Kaffe
  Disse to damer er lidt to sider af samme sag. Der er ingen shiny livsstil eller imponerende billeder, men der er personlighed i spandevis, imponerende tekster om alt og ingenting og tonsvis af humor. Jeg er hooked!
 2. Acie
  Jeg har fulgt Acie siden jeg startede med at læse blogs, og hun er én af de få, der har holdt fast i den oprindelige stil. Hun kører kvalitet fremfor kvantitet, og så er det bare inspirerende, hvor smukt hendes univers er
 3. Rolfine // Janni from the blog // Paper Quests
  Hvordan vælger man, hvem man vil fremhæve af sine veninder? Det gør man ikke! Især ikke, når de alle tre gør det så fint. #nepotismeFTW
  Liv startede Rolfine.dk for et par måneder siden, og er allerede ved at overtage markedet for bæredygtige blogs. Janni har endnu et genialt blognavn, og så er hendes univers bare så fyldt med charme og personlighed. Sarah blogger om bøger og bogrelaterede ting på Paper Quests, og fortjener bestemt også et skud kærlighed i den retning!

Og på den måde fik vi bevist to ting. 1) der er ikke noget, der hedder et kort indlæg på Moonlit Madness… 2) det er tydeligvis ikke løgn, når jeg påstår, at jeg er en lille smule talblind, haha!

You may also like

12 Comments

 1. Fed idé med det her blogindlæg! Jeg deler jo mine yndlingsindlæg hver lørdag, så der kan du måske finde lidt inspiration ind i mellem? Og ellers går jeg lige i tænkeboks omkring min top 3 :-)

  /Line

  1. Arh ja, det er rigtigt. Kunne være jeg skulle få kigget de lister igennem, hehe :)

   Knus

 2. Fed ide, jeg har tænkt det samme med at dele blogs og andre links. Jeg går også i tænkeboks 🤓

  Og jeg smider mig lige ind i sorgen over ROCKPAPERDRESSES orlov! Øv!

  1. Ja, hvor vover hun! Følger desperat med på Instagram, men det er bare ikke det samme, haha.
   Jeg vil vente i spænding :)

   Knus

 3. Selvom jeg er ekstremt fornærmet over, at du ikke mener, at mine billeder er imponerende(?!) er det jer alligevel et skulderklap af dimensioner.
  Shit, hvor er du sød, altså. Og god ide! Jeg følger forventningsfuldt med i tråden.

  1. Haha, jeg bøjer mig i støvet og lover aller nådigst aldrig nogensinde at sige noget så modbydeligt om dine billeder igen! Når dét er sagt, så opvejer dine ord i stor stil alt, hvad dine billeder hypotetisk set kunne mangle. Just sayin’ ;)

   Knus

 4. Som jeg sagde forleden: Den søde kløe! Og så er Blogsbjerg og Marens Blog selvfølgelig klassikere :D
  Og så kan jeg da også lige nævne Knæhøj Karse, som godt nok er en madblog, men en utrolig velskrevet en af slagsen :p

  1. Åh ja, Blogsbjerg er også en gammel klassiker efterhånden. Kæft den kvinde kan skrive! :D

   Knus

 5. Du henviser til Rolfine.dk, eksisterer den ikke længere? Eller hvordan kan man komme i kontakt med Liv? :)

  1. Nej, hun blogger desværre ikke længere, men hvis det drejer sig om noget vigtigt kan jeg eventuelt formidle en kontakt til hende. Hvad drejer det sig om? 🙂

   Knus

 6. Pingback: Lørdagens Links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.