Virker den der daith-piercing stadig?

Close up af daith-piercing; rustfrit stål; piercing mod migræne
Der er noget besynderligt grænseoverskridende ved at poste et mega close up af mit øre, men her får I hele herligheden, haha

For noget tid siden var der en læser, der skrev til mig for at høre ind til mine erfaringer med daith-piercingen. Hun havde fundet mit indlæg, fra dengang jeg fik den lavet, og ville høre om den rent faktisk havde hjulpet mig, for hun var efterhånden desperat for at slippe af mine sine hovedpiner. En følelse, jeg kun kender alt for godt! 

Nu er det halvandet år siden, jeg skrev det gamle indlæg, hvor jeg kun havde haft piercingen i et par måneder, så meget kan jo for så vidt have ændret sig siden da. Derfor, og fordi jeg kan se, at indlægget igen begynder at trække en del besøgende, tænkte jeg, at det var på høje tid med en opfølgning. Daith-piercingen: virker den virkelig stadig?

Og det korte svar er, ja. Det gør den i det store hele. 

Close up af daith-piercing; rustfrit stål; piercing mod migræne

Jeg tror, det er fordi piercingen sidder i brusken, som så vidt jeg forstår ikke har super gode helingsevner, men det tog i hvert fald evigheder, før piercingen føltes fuldstændigt helet og stoppede med at væske. Det var selvfølgelig træls, men på ingen måde smertefuldt. Smerten ved selve piercingen fortog sig i løbet af et par dage, så så langt så godt.

Med hensyn til hovedpinerne, så er status i dag stadig langt bedre, end før jeg fik piercingen lavet. Jeg har stadig én dag om måneden i forbindelse med min menstruation, hvor jeg nærmest kan sætte mit ur efter hovedpinen. Den dag er lang og sej, jeg må som regel aflyse alle planer og ender oftest i sengen før spisetid. Men det er altså én dag om måneden kontra de rundt regnet 15-20 dage om måneden, før jeg fik lavet piercingen. Det kalder jeg fremskridt!

Mine hovedpiner skyldes som bekendt spændinger, der hober sig op, og dem kan jeg klart stadig mærke i resten af kroppen. Faktisk skal jeg til lægen igen i næste uge for at få fornyet min henvisning til fysioterapeut, så jeg kan få løsnet spændingerne op, men det må så også være første gang siden piercingen, at jeg virkerlig har været nødt til at få hjælp, og dét er bestemt ny rekord. Jeg går for så vidt muligt stadig ingen steder uden at have et par smertestillende med mig, just in case, men til forskel fra før så virker pillerne rent faktisk nu, og jeg tager dem kun meget sjældent.

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne benægte, at det er ren og skær placebo, det jeg oplever, selvom jeg synes, jeg gik meget skeptisk til værks, da jeg fik den lavet. Men helt ærligt, ikke? Jeg er faktisk hamrende ligeglad med, hvordan eller hvorfor den virker. Den virker for mig, og et lille bitte stykke stål i mit øre til 300 kroner har forbedret min livskvalitet mærkbart! 

Så kan videnskaben faktisk rende mig et stykke.

Close up af daith-piercing; rustfrit stål; piercing mod migræne

You may also like

2 Comments

  1. Det er sjovt – jeg tænkte faktisk på det så sent som den anden dag, at jeg ville spørge dig, om den virkede. Fik lige øje på den ;)

    Hvor har du fået lavet den henne? Jeg kunne klart finde på det samme nemlig.

    Klem

    1. Hvor pudsigt, haha! Jeg fik den lavet hos elektrisk tatovering, og det tog ingen tid, men det gjorde monster naller. Bare så du er forberedt 😅

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.