Vidunderlige lørdag

Hey liv, hvad har du så skide travlt for? Det er allerede lørdag, og her er vi igen. En uge ældre, men næppe meget klogere am I right? Min uge har i hvert fald kørt i højeste gear med store gøremål hver eneste dag; ARBEJDE – HÅRMODEL – HÅRMODEL – UNI – BA + DATE – lørdag. Aaarh, vidunderlige lørdag. Dagen, hvor den gamle uge har lagt sig, og den nye stadig er på behørig afstand. Lørdag er en god dag.img_20160407_123659.jpg

Jeg elsker at være af sted med Wella, og selvom absolut hele dagen går med det (i dette tilfælde dagene), så føler jeg på ingen måde, at jeg spilder tiden. Jeg kender rutinen så godt efterhånden, at jeg nærmest bliver en del af teamet. Sætter kufferter op der, beroliger modeller her, illustrerer pointer nu, pakker hele molevitten sammen igen senere. Jeg hjælper til, som en ekstern hukommelse. Og jeg får lækkert nyt hår. Har I set det på Instagram? No more blonde for me, jeg er tilbage som mørk rock’n’roller ;)

I går kunne kæresten og jeg så fejre hele 2 år i paladset i Odense. 2 år! Det er længe… For 2 år siden sov vi på sofaen i stuen, fordi vores nye madras stadig var ved at “puste sig op”, haha. Det var ret upraktisk med gadelampe lige uden for vinduet og en hovedør lige under, der smækkede med jævne mellemrum. Men samtidigt var det ret tæt på at være perfekt – ham og jeg, i vores fælles lejlighed. Vores eget palads. Og så efter bare 9 måneder sammen! I går rundede vi de 33, men det er nu stadig ret perfekt. På den der overhovedet-ikke-perfekt-perfekte måde.

Og så skete der i øvrigt et mirakel den anden dag! Min studieleder, den uovertrufne Flemming Smedegaard, skabte miraklet. Han er berømt og berygtet for altid at kæmpe for sine studerende, og i onsdags beviste han, hvor sandt det er, og hvor stærkt han kæmper. Han skaffede os vores retskrav tilbage! Det er besværligt og bureaukratisk, men den mand fortjener en medalje.

Hej ro i sindet, fedt at have dig tilbage :)

img_20160414_205845.jpg
Min anmeldelse af månedens læseklubbog I’ll Give You the Sun kan I snart læse på bloggen

Og nu er det lørdag. Lørdag er blevet brugt på at læse månedens læseklubbog færdig, skrive anmeldelse og intet andet. Og meget mere kommer der nok heller ikke til at ske.

Aaarh, vidunderlige lørdag

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.