VIDEO: ansigtsrens uden éngangsskrammel (også kaldet zero waste)

Dette indlæg indeholder produkter modtaget i gave/til test. Markeret med*

Meraki Konjac Sponge; Munkholm Ansigtsserum; Weleda Gentle Cleansing Foam; Weleda Iris Hydrating Night Cream; Yves Rocher Wrinkle Reducer Eye Care; Tea Tree Oil Spot Stick; Weleda Almond Soothing Facial Oil; A Pure Mind Ansigtsrulle (Ametyst)

Tilbage i december spurgte jeg ud på Instagram, om der var stemning for lidt godt, gammeldags indhold om en god renserutine, som 1) virkelig gør noget godt for din hud og 2) er helt uden brug af fjollet éngangsbras som vatrondeller og andet pjat. Og lucky me – det var der!

Og mindsanten, om det ikke også er lucky you – for jeg har lavet endnu en vaskeægte video. Ja ja, mine skills (både i redigering, i optræden og tydeligvis også i kameraopsætning…) skal stadig trænes, men så er det jo fantastisk at jeg har jer: Mine helt egne prøvekaniner, haha! Please don’t leave me…

Som den opmærksomme seer måske vil bemærke, så er renserutinen altså kun zero waste i form af det materiale, jeg bruger undervejs – selve produkterne er ikke, da langt de fleste vil efterlade affald, når de er brugt op. Til gengæld er de fleste af dem også enormt drøje i brug, og de er alle sammen udvalgt ud fra et fokus på naturlige/økologiske ingredienser, bæredygtighed og selvfølgelig funktionalitet.

Produkter:

  • Weleda Almond Soothing Facial Oli*
  • Weleda Gentle Cleansing Foam*
  • Meraki Konjac Sponge
  • Munkholm Ansigtsserum
  • Weleda Iris Hydrating Night Cream*
  • Yves Rocher Wrinkle Reducer Eye Care
  • A Pure Mind Ansigtsrulle (Ametyst)
  • Tea Tree Oil Spot Stick*
Meraki Konjac Sponge; Munkholm Ansigtsserum; Weleda Gentle Cleansing Foam; Weleda Iris Hydrating Night Cream; Yves Rocher Wrinkle Reducer Eye Care; Tea Tree Oil Spot Stick; Weleda Almond Soothing Facial Oil; A Pure Mind Ansigtsrulle (Ametyst)
Meraki Konjac Sponge

Nogle af produkterne er gamle kendinge, mens andre er nye favoritter. Jeg er virkelig blevet fan af Konjac-svampen, som jeg fik i fødselsdagsgave af min familie. Den er lavet på en naturligt udvundet svamp, hvilket også gør den bionedbrydelig, og så renser den huden i dybden og giver en blid eksfoliering. De kloge anbefaler, at man renser sin hud af to omgange om aftenen, hvis man bruger makeup (1. for at fjerne makeup’en og 2. for at rense huden), men jeg har altid følt, at det var for meget besvær og for meget produkt, så svampen falder på et tørt (vådt?) sted!

Det serum jeg bruger var også en fødselsdagsgave, og min hud elsker det! Generelt gør de mange produkter det virkelig godt for mit ansigt, og så runder jeg hele humlen af med en ansigtsmassage fra min ansigtsrulle.

Ansigtsrullen virker måske lige holistisk og “mystisk” nok for mange, men den er altså god nok. Først og fremmest afspænder den musklerne og sætter gang i blodcirkulationen, som hjælper til produktionen af kollagen og elastin – det er dem, der opstrammer huden og hjælper til at undgå rynker. Desuden kan den også hjælpe til at afgifte huden, så du undgår bumser – ét værktøj som hjælper mod både gammel hud og teenage-hud, hah!

Resten tror jeg er rimeligt selvforklarende i videoen, men I må endelig bare spørge, hvis der er noget, I vil vide mere om. Jeg er på ingen måde ekspert i noget som helst, men jeg suger til mig af viden, så min hud forhåbentligt kommer til at ældes med ynde (og jeg slipper for de skide bumser hele tiden…).

God renselyst!

Meraki Konjac Sponge; Munkholm Ansigtsserum; Weleda Gentle Cleansing Foam; Weleda Iris Hydrating Night Cream; Yves Rocher Wrinkle Reducer Eye Care; Tea Tree Oil Spot Stick; Weleda Almond Soothing Facial Oil; A Pure Mind Ansigtsrulle (Ametyst)
Meraki Konjac Sponge; Munkholm Ansigtsserum; Weleda Gentle Cleansing Foam; Weleda Iris Hydrating Night Cream; Yves Rocher Wrinkle Reducer Eye Care; Tea Tree Oil Spot Stick; Weleda Almond Soothing Facial Oil; A Pure Mind Ansigtsrulle (Ametyst)

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.