Vand der smager

Vand med smag_4 photo 9583e4f1-5ff4-4787-8b99-b1066851c65a_zpsdr1uuh2u.jpg Okay, det er altså ikke fordi, der skal gå totalt Emily Salomon-fangirl i den her på bloggen, men hun er altså en af mine favoritter, og så er hun desuden mega inspirerende. Følger I med inde hos hende? Hver uge poster hun en udfordring, som hun selv vil prøve at klare i løbet af ugen, og hun inviterer naturligvis alle sine læsere med til at prøve. Lad os bare sige, at min statistik so far er pænt dårlig. Udfordringerne har blandt andet inkluderet at undlade at bitche i en hel uge (ja, det kommer nok ikke til at ske…), at holde sig helt fra sukker (hmm…) og at motinere hver dag (jaeh, nej…), men af og til kommer der én, som jeg føler jeg kan være med på. I sidste uge var det at huske at rense sin hud hver aften, og den klarede jeg til stor overraskelse for mig selv; BA-træthed lægger ikke umiddelbart op til ansigtsflittighed, men jeg gjorde det!

I denne uge kommer jeg nok ikke til at gennemføre udfordringen med bravour, men jeg har forbedret min indsats på området stort. I denne uge går udfordringen nemlig ud på at drikke 2 liter vand om dagen. 2 liter kommer jeg helt sikkert ikke op på, for jeg er vildt dårlig til at huske at drikke vand nok i løbet af dagen. Vi taler nok nærmere 2 glas 2 liter, men jeg forsøger virkelig at få kroppen tilbage i kampen efter skriveriet, og væske nok er helt sikkert en ting, der kan skubbe i den rigtige retning.

Jeg forsøger for så vidt muligt altid at have vand på køl i køleskabet (vi har en af de der irriterende vandforsyninger, der aldrig bliver rigtigt kold. Eller varm, for den sags skyld), men i denne uge har jeg forsøgt at huske også at tage vandet ud, haha. Derudover har jeg også fulgt et af Emilys andre gode råd: vand med smag!
Vand med smag_2 photo e4186347-f4cf-4119-ad05-52c5cf76c016_zpsgwzcxg97.jpg Som jeg før har indrømmet, så bliver jeg nærmest upassende begejstret over æstetiske ting, så I kan vel nok gætte, hvordan jeg får det over at have sådan et par glas her stående i køleren? Derudover, så smager det også bare dejligt forfriskende. Min kæreste hader det, men jeg kan slet ikke vente, til jeg kan nyde det i forbindelse med sol og sommer, hvor det nok kommer aller bedst til sin ret.

I første omgang har jeg bare givet mig i kast med en simpel, syrlig sag: lime og appelsin. Jeg ville enormt gerne have haft noget grape eller blodappelsin, men det havde de desværre ikke i den lokale i denne uge. Men du kan jo altså putte lige hvad der passer dig i! Du skal bare skære frugten i skiver, putte den i et glas med vand og lade det trække nogle timer. Har du bær eller krydderurter i, kan det være en idé lige at støde dem, så de lettere kan frigive smag. Uhm, jeg kan slet ikke bestemme mig for, hvad jeg skal prøve næst!
Vand med smag_3 photo a4553dde-eb44-4376-a72c-eb16855dcc38_zpslhwqhynq.jpg Vand med smag_1 photo c8d257d6-ec37-45b0-9982-ae3e4dc04733_zpsugrwxy15.jpg

You may also like

5 Comments

    1. Jeg tænker i hvert fald, at det på ingen måde kan skade! Hvad end der virker for at få en til at leve bare en anelse sundere må vel være velkomment :)

  1. Elsker det :D Men huske at købe økologisk ;) så det ikke bliver mere skadeligt end gavnligt.

    1. Lidl to the rescue, siger jeg bare! De havde vildt mange varer i sidste uge, som kostede det samme økologisk som almindeligt – inklusive appelsiner :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.