Turen går til Riga

Arhmen for pokker gutter, hvor smukt har vejret ikke lige været i dag?! Det var virkelig svært at overtale mig selv til at gå indenfor igen, efter min formiddagsløbetur (jep, forsøger at finde en rytme. Selvtilliden er især høj i dag, hvor det gik mega godt!), men BA-projektet kaldte desværre ret ynkeligt på mig, så min samvittighed tvang mig indendørs. Hvem sagde voksenpoint? Jeg følte mig i hvert fald meget fornuftig, mens alle andre sendt solskins-snaps og lagde glade billeder på Instaen…

Efter klokken 16 kunne jeg dog ikke holde mig inde længere, så jeg tog endnu engang kæreste i den ene hånd og kamera i den anden. Det er faktisk et ret lykkeligt trekantsforhold, hvis I spørger mig :)

Eventyrhaven


Munke Mose

Men uanset hvor meget jeg elsker at tage billeder af min skønne by (med mit skønne kamera, med sit skønne dramatiske filter), så er der en anden by, jeg glæder mig ret så meget til at tage ret så mange billeder af lige nu. Nemlig Letlands hovedstad, Riga!

Om bare én uge skulle jeg nemlig meget gerne side på en rigansk (riganesisk?) restaurant, café eller natklub og nyde livet i selskab med mine fem vidunderlige gymnasieveninder. For første gang i seks år skal vi alle seks ud at rejse sammen, og jeg glæder mig helt ekstremt! Indrømmet, jeg har ikke været vildt aktiv i min research, men da jeg endelig gav mig til at undersøge byens muligheder, dukkede der en flod af spændende oplevelser op.

Vi har kun tre dage i byen, så det er nok begrænset, hvad vi når, men i en ideel verden når vi i hvert fald at besøge Bastejkalnsparken og Frihedsmonumentet, Centralmarkedet, Sorthovedernes Hus, De Tre Brødre og Kattehuset, som alle er så godt som obligatoriske Riga-oplevelser. Derudover drømmer jeg også om at besøge Art Nouveau-distriktet, drikke balzam, tage i spa og nyde en aller helvedes masse lækker mad, som jeg ikke selv skal tilberede. Generelt vil jeg faktisk gerne bare nå alt fra denne liste. Riga skulle også være mega billig at leve i for sådan nogle skattepressede typer som os, så jeg glæder mig helt vildt!

Er der nogen af jer, der har været i Riga før? Hvis så, hvad er de absolutte musts og donts?

You may also like

5 Comments

    1. Det håber jeg virkelig også! Har aldrig rejst med håndbagage før, så er meget spændt haha :)

  1. Tak for referencen til min blog! Riga er helt fantastisk, så det kan du godt glæde dig til. Hvis du kan li’ sushi, så skal I tage på Tokyo City – det er en sushi-kæde med billige retter. Det er nemt at se byen på en dag eller to – det meste ligger i Old Town. Ha’ en super god tur :)

    1. Nu er vi faktisk hjemme igen, men vi nåede alt hvad du skriver her! Det var en helt fantastisk tur og virkelig en smuk by! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.