Tirsdagstip: Espalier

 photo 22df3c8b-069c-4efe-ba78-1907e76bdb45_zpslobsbiin.jpg

I får lige er kort pip fra mig her til aften fra min ellers noget ferieramte tilstand. Hvor den første måned hovedsageligt gik med at fare rundt, har jeg den sidste uges tid valgt at gå helt over i den anden grøft og lave så lidt som muligt. Jeg kæmpede mig igennem en lille løbetur i formiddags, men det er vist også det eneste jeg kan prale af at have udrettet i dag, haha.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er den her form for ferieholdning mildest talt uinspirerende, så fra i morgen af skruer jeg lidt op for aktiviteterne igen.

Dovenskaben har dog også bragt lidt godt med sig. Sagen er nemlig den, at min kæreste og jeg er vokset fra vores nuværende “bogreol”-system, så vi er nødt til at udvide. Jeg er ellers ret vild, med det vi har nu, men når knægten går ud og køber 24 nye bøger på én gang, så løber pladsen jo hurtigt op! Ikke at jeg klager, jeg nyder at vi kan være fælles om læsningen (og om at fylde lejligheden op med bøger), og så er det da heller ikke helt uvelkomment, at kigge indretningsinspiration.

Og det var naturligvis netop dét, som hertil aften bragte mig forbi go’e gamle IKEA’s hjemmeside. Og hallo, tror I ikke at mit elskede espalier er kommet tilbage?! Jeg er stadig så begejstret for min hjemmelavede opslagstavle, så jeg tænkte, at jeg lige ville skynde mig at give tippet videre, hvis der stadig skulle sidde nogen derude, som gerne ville snuppe idéen. Det kunne jo være, at der var nogle derude, som stod overfor at skulle indrette et nyt hjem – måske endda flytte hjemmefra? Det er i hvert fald super nemt, pænt og med 2 styks planteespalier til 79,- også billigt.

Det var så lidt ;)

You may also like

8 Comments

    1. Det “værste” er faktisk, at han slet ikke læste før vi flyttede sammen. Jeg har skabt en monster! Heldigvis har vi en stor lejlighed, så indtil videre går det, men tanken om hvordan vi skal have plads nok i det lange løb kan lidt fylde mig med åndenød :p

    1. Præcis! Og i sidste ende er det jo tingene man selv hænger på det, som afgør hvilken stil og udtryk det bidrager med til indretningen. Den slags kan jeg virkelig godt lide :)

    1. Ja, det var også det jeg så til at starte med, men da jeg så den her mulighed virkede det bare så meget nemmere :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.