Tinderbox – og dagen derpå

Tinderbox
{Det her skilt er efterhånden lige så ikonisk som Orange Scene, og jeg elsker det!}

Okay, det er officielt. Jeg elsker festivaler! Dagevis dedikeret til godt selskab, genial musik og formidabel mad? Jeg tror helt ærligt ikke, at jeg kunne ønske mig meget mere. Det skulle da lige være, at det hele ikke gjorde så ondt, når festlighederne var ovre.

Hvis vi lige skal samle op, så er alle mine muskler ømme af overdreven dans/headbanging (helt ærligt, hvordan kan man ikke headbange til Dizzy Mizz Lizzy?!), jeg kunne praktisk talt ikke gå ned til min cykel sidste nat, fordi mine ben var så trætte, og jeg er kommet hjem med en øm og hudløs tommelfinger efter lidt for mange shotsrør. Ganske vidst kom lige den skade efter bare et enkelt rør, men det stoppede mig bestemt ikke i at vende bunden i vejret på en masse flere, haha.

Tinderbox_GetHooked_Tuborg
{Tempurarejer og vineger fries fra Get Hooked var vildt lækkert!}

Jeg var ellers ganske fornuftig i løbet af festivalen, hvis jeg selv skal sige det. Jeg skulle arbejde alle tre dage, så jeg holdt alkoholindtaget på et minimum både torsdag og fredag, så vagterne ikke blev for hårde, og så jeg kunne nyde hele festivalen. Jovist, det holdt lidt hårdt at komme op lørdag morgen, men det var det hele værd.

Alt i alt er Tinderbox virkelig godkendt fra min side af. For det første passer formatet mig virkelig godt – bred musik i dagstimerne, og jeg kunne cykle hjem og sove i min egen seng på 20 minutter. Derudover var stemningen virkelig i top blandt alle gæster, pladsen var imponerende ren, musikprogrammet var varieret og virkelig godt, og fik jeg nævnt, hvor god maden var?! Jeg nåede slet ikke at spise nok mad, men alt det jeg fik, var fantastisk!

Tinderbox_DizzyMizzLizzy
{Dizzy sparkede røv! Der er ingen anden måde at beskrive det}

Min veninde og jeg var så heldige, at vores vagter foregik lige ved siden af Blå Scene, så vi kunne nyde musikken derfra – og også en god del af den fra Rød Scene. Især Years & Years var ret så skønne, og medførte da også et par dansetrin og lidt singalong song fra min plads bag kasseapperatet, haha! Dog peakede musikken for mig helt klart på to specifikke tidspunkter: Dizzy Mizz Lizzy om fredagen, og Lukas Graham og lørdagen. Så geniale koncerter fra ende til anden!

Det var en perfekt festival, og end ikke et mindre skybrud om lørdagen (som mere eller mindre varede hele Turboweekend-koncerten) kunne sætte en dæmper på festlighederne. Ganske vidst var jeg allerede temmelig beruset på dét tidspunkt, men jeg syntes faktisk, at jeg regnen bidrog til underholdningen. Der er noget helt specielt over at skråle med på et favortinummer, mens himmel og hav står i ét.

Tinderbox_Pariserhjul_SolnedgangTak for i år, Tinderbox. Vi ses uden tvivl til TB17!

 

Husker I at følge med på Instagram? Der kan I se flere TB16-billeder og andre små, fine hverdagsglimt.

You may also like

4 Comments

    1. Du kommer bare! Det var så dejligt, og der var bare fællessang for alle pengene til de to bands :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.