Tinderbox – en bloggers pakkeliste

[REKLAME]

Pakkeliste; Tinderbox 2018; kamerataske; filthat; shorts

Lad os lige starte med det praktiske først. For det her er det mest gråzonede jeg har oplevet i min ellers voldsomt gloværdige bloggerkarriere. Ahem… Men altså, jeg har eddermame fået tiltusket mig en vaskeægte presseakkreditering til Tinderbox 2018 gennem bloggen [indsæt pause til at anerkende hvor mega nice dét lige er…], og skal derfor af sted fra på torsdag på niveau med resten af landets musikpresse. Min indre journalist har en fest! Sagen er bare den, at Tinderbox jo nok ikke har givet mig billetten for mine blå øjnes skyld – de ved godt, at der er eksponering i det her. Og under normale omstændigheder ville den slags skulle markeres som reklame. Men her? Som sagt, det er en gråzone.

EDIT! Jeg har efterfølgende fået at vide, at det rent faktisk er REKLAME.

Og nu hvor dét så er på plads (jeg sagde ikke noget om, at det skulle ende med at give mere mening, end det gjorde fra begyndelsen!), så lad mig stille ugens vigtigste spørgsmål: ER I KLAR?!?!

Læs også: Strøtanker fra Tinderbox 2017

Mit forår har mildest talt været noget af en rutschebane på flere punkter, så da den her presseakkreditering tikkede ind i mail-indbakken, var jeg ikke sen til at begynde at lægge planer. Timingen er også bare helt perfekt: karakteren for specialet tikkede ind i går så nu skal der fejres for fulde hammer!

Pakkeliste; Tinderbox 2018; pink powerbank; sæbeblade; solcreme; kamerataske; filthat; shortsOg med det in mente kommer her min yderst udførlige bloggerguide til, hvad du må og skal huske på Tinderbox 2018:

  • En blogger går ingen vegne uden sit kamera! Okay, så du kan nå langt med bare din telefon, men når nu jeg endelig har fået kreditering til at tage den sorte lækkerbidsken med, så skal den satme også have en svingom i Tusindeårsskoven.
    Bonus tip: når nu du har en lækker lille taske til dit lækre lille kamera kan du også have læbestift, spejl, tyggegummi, powerbank, telefon, dankort og desinficerende med. Smart!
  • Soooooolcreme (reklame helt uden gråzoner, for den her gule frækkert har jeg modtaget til test). Og det gider jeg slet ikke diskutere, for det ser ud til, at vi bliver velsignede med sommervejr, så på med beskyttelse fra top til tå.
  • Og nu vi snakker om at beskytte toppen (wauw, sikke en elegant overgang – jamen mange tak skal du have!), så kan du da ikke tage på festival uden en eller anden form for hovedpynt! Jeg krydser fingre for lidt færre dobbeltfletninger og lidt flere hatte, blomsterkroner og måske en enkelt tiara eller andet sjovt? Husk på, at alle festivaler er ét stor modeshow! (slap dog af, det var en joke…)
  • Lige så stor som hatten skal være, lige så små skal shortsene være! Vi behøver da ikke mere stof, bare fordi vi har rykket linningen fra hoften til taljen. Det gælder om at ramme den magiske grænse, hvor din numse ikke for alvor hænger under ud, men det er faretruende tæt på. Har jeg ramt plet med dem her? Tjaeh, det må tiden jo vise, hah!
  • Sæbe i ark! Oh yes, you read me right. Sæbe i ark i en lille smart beholder, som der dødogpine også skal være plads til i den der lækre lille taske. Jeg fandt den i Tiger til en 10’er, og der skulle være til 50 håndvaskninger. Kæft jeg glæder mig til rent faktisk at vaske hænder på en festival i stedet for bare at skubbe skidtet rundt med desinficerende.
  • Og så den vigtigste aka. det eneste jeg gider diskutere lige så lidt som solcremen: en vanddunk. Du slæber alligevel så meget lort med; du har også plads til en vanddunk, som du kan fylde op på pladsen. Du sparer penge, du holder dig hydreret (i andet en øl og shots), og du skåner miljøet bare en lille bitte smule.

Læs også: Tinderbox – og dagen derpå

Og det var det. Hvis I bare følger den liste, vil ingen kunne se forskel på, om I er der som blogger eller som almindelig dødelig. Pissesmart! Nå ja, og så har jeg lige genfundet min go’e samle selfiestang, så den skal sgu da også herre meget med i tasken. Husk nu – pictures or it didn’t happen!

Pakkeliste; Tinderbox 2018; pink powerbank; sæbeblade fra Flying Tiger CopenhagenOkay, I ramme alvor, så glæder jeg mig sygt meget! Kom lige forbi og sig hej, hvis du også er ude i skoven i weekenden. Jeg kommer nok også til at opdatere som gjaldt det artens overlevelse på Instagram, så følg endelig med derinde, hvis du ikke allerede gør.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.