Tillykke – Moonlit Madness 1 år

I dag er det bloggens fødselsdag, hurra, hurra hurraaaa!

Okay, jeg hader faktisk virkelig den sang (den giver mig alt for mange dårlige associationer), men det er ikke desto mindre sandt. I dag er det nemlig 1 år siden, jeg for første gang bød jer velkommen ind i mit nye online hjem.

I fødselsdagsgave har jeg valgt at give bloggen en kæmpe make over, så den nu har fået et helt nyt look. Det hele er blevet mere lyst og lækkert, med en masse små finurlige detaljer, som jeg er ret vild med. Når det er sagt, så advarer jeg om, at der nok kan forekomme lidt småændringer de næste par dage. Jeg skal lige have helt styr på, hvordan jeg vil have det (læs: hvilken farve jeg bedst kan lide!), og så skal jeg også have overtalt teknikken til at virke. Jeg har blandt andet tænkt mig at indføre den famøse læs mere-knap, af samme grund som alle andre: jeg vil også kunne se, hvad I bedst kan lide at læse om herinde!

Men i mellemtiden så tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt at kigge tilbage på, hvad I (ifølge den statistik jeg trods alt har) har været mest vilde med at læse i det forgangne år. Derfor får I her en top 10 for året der gik!

10 Brownies
 photo 4bc27e01-4e6f-434b-be7a-2212c869c84a_zps57lrdszi.jpgPå 10. pladsen finder vi opskriften på, hvad jeg vil kalde verdens bedste brownies. De er for vildt lækre, og jeg bager dem selv alt for ofte. Tilsyneladende er I enige med mig, for I har i hvert fald klikket ind på opskriften flittigt!

9 Efterårsferien
Måske I keder jer ret meget? I var i hvert fald glade for forslag til, hvad I kunne få efterårsferien til at gå med, tilbage da de mørke måneder begyndte. Kunne det have interesse med en omgang mere forårsrelaterede forslag til den kommende påskeferie?

8 Kaffe
Okay, det her indlæg inkluderede også en konkurrence, så læsertallet har nok lige så meget at gøre med det. Men jeg ved stadig, at I er mange kaffeentusiaster derude, og jeg vil stadig klart anbefale dem af jer, der af og til opholder jer i Odense, at slå et smut forbi Kafferisteriet, hvor de laver virkelig god kaffe!

Readathon
 photo 63992e7c-a7ee-45a2-ab84-8067ce32e5aa_zpsc1frcxqv.jpg

Readathon er en af mine absolutte yndlingsbegivenheder, og I er tilsyneladende også ret begejstrede for det halvårlige bogdøgn. En kold oktoberdag reserverede jeg al min energi i 24 timer til læsning sammen med læseglade mennesker verden over, og I læste lystigt med i mine løbende opdateringer. Næste readathon finder sted i april, og jeg er allerede begyndt at lægge planer, haha.

6 Jordbærtærte
Ja, så slog slikmundene til igen! I har nemlig klikket min kærestes lækre opskrift på klassisk jordbærtærte ind på en 6. plads, og med god grund. Den smager virkelig godt, og nu glæder jeg mig allerede til sæsonen starter igen. Tak for påmindelsen, gutter…
 photo ef3973cc-050d-40d1-aa48-9b383f20ff1f_zpsshrxjnko.jpg

5 Frakker
Jeg var ikke den eneste, som ikke orkede at fryse mig igennem hele vinteren, og derfor var I også mange, der viste stor interesse for den række budgetvenlige vinterfrakker, jeg havde fundet frem til jer. Jeg håber I alle sammen fik anskaffet jer den varme I skulle bruge, for lige nu dalen sneen altså uden for mit vindue!

4 Hjemmekontoret
 photo 86016389-458d-4032-be4c-f3127550d872_zpszfdqtxao.jpgDet glæder mig så meget, at dette indlæg indtager en imponerende 4. plads, for det er helt ærligt også en af de områder i vores lejlighed, som jeg er mest glad for. Da jeg første gang skrev om mit arbejdshjørne viste jeg, hvordan man nemt kan forvandle et plante-espalier fra IKEA til en rå opslagstavle. Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker det stadig.

3 Plaider vs. tæpper
Hvor er det bare fantastisk, at I elsker et indlæg, som jeg skrev som en kæmpe joke! Jeg kan godt lide at brokke mig over ting (store som små), men jeg havde aldrig drømt om, at I ville være så begejstrede for at læse om mit brok. Det kan selvfølgelig også være, det bare var fordi I var mange, der manglede nye tæpper?

2 FANGIRL
Men lige meget hvor vilde I er med brok, så er I endnu mere vilde med kærlighed. Og kærlighed var der rigeligt af herinde, da SAVEUS aka. Martin Fra X-Factor pludselig dukkede op til P3 Guld. Det er dog som om, at han nyder at holde os hen, for det er som om der pludselig er blevet stille igen? Kom nu, vi vil have mere!

1 Ostebagelse
Og så til 1. pladsen! Helt ærligt, kommer det bag på nogen, at det I klikker absolut mest på herinde, er en opskrift? I hvert fald ikke mig, og især ikke, når det er en opskrift, der inkluderer rigelige mængder af ost. Ja tak! Lækkert, nemt og lige til madpakken. Det er og bliver et udødeligt hit
 photo fd92e8bb-4661-4fe7-ac10-24282bb3b154_zpsvqcouuoh.jpg

Jeg takker ydmygt for jeres engagement og mange skønne kommentarer i det forgangne år. Er I klar på et mere? :)

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.