The pink & the black

Lyserød aftenhimmel i Odense Jeg er så træt, at det halve kunne have været mere end rigeligt til at vælte en hest omkuld. Jeg har arbejdet op mod 30 timer i den her uge + haft almindelig undervisning + deltaget i et gruppearbejdsmarathon (p.s. gode tip til take out i Kolding modtages gerne!). Og i morgen skal vi til julefrokost i København. Og søndag skal jeg lave aflevering. Og så skal jeg nå at læse det meste af månedens bog i læseklubben færdig til på tirsdag. Nå ja, og så kunne det da også være helt rart at prøve at have tid til det der med at trække vejret, sove og generelt bare kigge lidt ud i luften igen. Godt semestret snart runder af!

Derfor (altså på grund af trætheden, ikke semesterafslutningen) har jeg stort set heller ikke lettet min mås fra sofaen, siden jeg kom hjem fra arbejde. Og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre, før det bliver sengetid! Heldigvis er sofaen en genial placering til netshopping. For let’s face it, det er jo ikke til at komme uden om Black Friday længere.

Principielt er jeg 100% imod det. Hvorfor pokker skal vi have en udsalgsfest baseret på en helligdag, som vi overhovedet ikke fejrer? Hvad er egentlig meningen med hele den her galskab, som det kun kan defineres som? Jeg aner det virkelig ikke… Men én ting er principper, noget andet er at være en fattig studerende med et ustyrligt shoppegen og det store julegaveræs lige rundt om hjørnet. Det er ikke svært at regne ud, hvad der vinder.

Så her til aften har jeg lagt ordre på fire forskellige webshops, og nu mangler jeg faktisk kun to julegaver! Jeg havde egentligt også lovet mig selv, at jeg måtte købe den der kjole, hvis den kom på udsalg. Og det gjorde den. Men lige før jeg klikkede køb, fandt jeg en, der fristede endnu mere. Og var endnu billigere! Så nu håber jeg at have fundet den perfekte kjole til jul/nytår (og hvis ikke, så hurra for fri retur).

Lyserød aftenhimmel i Odense Lyserød aftenhimmel i Odense

… og så er det jo lige før, det hele bliver okay igen, når jeg kan være så heldig at cykle både til og fra arbejde under en smuk, lyserød himmel.

You may also like

3 Comments

    1. Tak! Jeg måtte løbe op i lejligheden for at hente mit kamera, så jeg kunne nå at fange den smukke solnedgang efter arbejde :)

      Knus

  1. Pingback: Vis mig din blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.