Strøtanker fra Tinderbox 2017

Farverig afkærmning, chill out zone, geometriske farver
Jeg tror nærmest ikke, der findes en odenseansk blogger, som ikke har undskyldt for den larmende stilhed på deres blog hen over den forgange weekend. Men helt ærligt – hvis hele byen (og resten af landet) ikke skulle have lov til at skeje ud, når der var Tinderbox, hvornår så? Og skeje ud, det gjorde vi. Er I vimmer for en folkefest af både den ene og den anden slags. Jeg er hamrende vild med det!

Læs også: Strøtanker fra Tinderbox 2016

Sådan en weekend i festlighedernes tegn byder på en hel del sjove, underfundige og besynderlige oplevelser, og jeg forsøgte at notere et par stykker af dem ned til jer undervejs, så I kunne få bare en lille bitte smag af hele herligheden, hvis I ikke selv kunne være til stede:

Jeg er ikke helt sikker på, at The Killers spiller fair hold. Jeg mener, de har jo en kæmpe fordel på scenen, i og med at de er vokset op i Las Vegas. Og de har Brandon Flowers… Need I say more? Hold dog kæft for et show, folkens!

Alder er i virkeligheden bare et tal. I hvert fald hvis man hedder Thomas Helmig! Seriøst, manden er på vej til de 53, og han danser alligevel rundt som en sommerkåd teenager. Jeg tror helt ærligt ikke, at Thomas-drengen har opfattet, at de sidste 20 år har fundet sted, og jeg beder til, at han aldrig gør det. Sjældent har jeg moret mig så meget til en koncert!
Økologisk fried chicken burger fra Captain Cock
Glimmerguruer, piger, høje hatte med fjer

Glimmerguruer burde være en menneskeret. Prøv at tænke, hvor meget federe sådan en torsdag kunne blive, hvis de stod klar med deres bionedbrydelige glimmer på perronen, så man lige kunne få et skud glimmer før arbejdsdagen begyndte? 

Ku’ vi ikke snakke lidt om god koncertkultur? Hvis du vil stå på første række, så kommer du i god tid og har proviant med dig. Ellers holder du dig pænt nede bagved. Jeg flytter mig ikke for dig, og du skal ikke forsøge med de der tudende hundeøjne, snuskebasse. You snooze, you fucking lose.

Du ved, du har haft en fest til Sean Paul, når en fremmed pige kommer op til dig, mens du står i bar, og fortæller dig, at hun stod lige bag dig og at det så festligt ud, haha.

Jeg er 24. Jeg er ikke gammel! Men årh, jeg føler mig slidt efter bare én hel dag på pladsen… Hvis nogen ved, hvad det er for en ungdommens kilde, Thomas Helmig drikker af, så tip mig lige. I need it!

Hvordan skal jeg lige forholde mig til at stå ved siden af et par sidst i 50’erne, som kan teksten uden ad til et Suspekt-nummer jeg aldrig har hørt før?!
Kings of Leon crowd photo
Gad vide, om den person vi er som teenagere i virkeligheden nogensinde rigtigt ændrer sig? 17-årige mig havde i hvert fald fået lidt af en hjerneblødning, hvis hun i løbet af én weekend havde oplevet The Killers, Kings of Leon og Magtens Korridorer, og 24-årige mig er ret tæt på at have det på samme måde!

Lad os lige tage et øjeblik til at anerkende Tinderbox for deres indsats for at gøre festivalen bæredygtig. Alle frivilliges T-shirts var lavet af 100% økologisk bomuld! Det er eddermame sejt gjort, Tinderbox.

Jeg ❤️ festival
Tinderbox-skiltet på bakken

You may also like

4 Comments

  1. Det var virkelig en dejlig festival! Jeg synes helt sikkert at vi skal se om man ikke kan få en glimmerguru til at stille op hver morgen ved toget til Esbjerg og give os lidt glimmer med på vejen! Det kunne være det også ville lette stemningen i toget de dage hvor vi står som sild i en tønde ;)

    1. Haha, ja det kunne være så genialt! Men vi er nødt til at skaffe to teams, så – jeg tager jo toget mod København fra den anden perron lige for tiden ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.