Street med blomster og en lille smule stress

OOTD_Odense_street_2 photo P4200440_zpsymvc6gxg.jpg
 photo P4200435_zpsr5jbexpa.jpg
Halløjsa mandag!

Ku’ vi ikke lige aftale, at vi satte bare fem timer mere ind i hvert døgn denne uge? Vi har knapt nok taget hul på ugen, og jeg har allerede en lille smule stress over, hvor latterligt meget jeg skal nå, og hvor lidt tid jeg har til det. Problemet er bare, at der er ikke er en eneste af tingene, jeg har lyst til at aflyse!

Lige nu er jeg på vej til Brøndby for at hårmodelle den igen. Heldigvis skal jeg møde sent ind, og jeg kan arbejde både der og i toget, så det er ikke det værste. Jeg har sovet alt for længe efter readathonet (blev lige nødt til at læse Bridget Jones færdig, før jeg gik i seng igen i aftes, så det blev nok lidt for sent. Ups…), så i morgen skal jeg op i ordentligt tid, så jeg forhåbentligt kan få klemt en masse sider BA ud. Deadline nærmer sig lidt for hurtigt! I morgen har jeg også bare spændende fyraftensplaner med hende her, så dagen skal være effektiv.

Så når vi til onsdag, hvor jeg skal arbejde (det var så den dag…) og torsdag, hvor skal jeg på uni – kan ikke slippe uden om denne uge – og BUM! Så er det fredag morgen, og jeg sidder i flyveren på vej til Riga. Så I kan nok se, at der er pres på, ikke?
 photo P4200421_zpswsotpgty.jpg
Men der er ingen grund til at tage forskud på sorgerne! Jeg tror nemlig også, at det bliver en helt fantastisk uge, og jeg glæder mig helt vildt til rejsen. I sidste ende skal jeg jo nok nå det hele. Håber jeg!

I sidste uge tog nåede jeg også en trilliard skønne ting, som blandt andet inkluderede mit nok mest street outfit til dato (graffititen forstærker virkelig effekten!) og min crop-top debut. Kunne nok godt lige bruge lidt solskin… Øver mig i øvrigt stadig på mit OOTD-game, men synes efterhånden der sker fremskridt, haha!
 photo P4200425_zpszhalftif.jpg
 photo P4200437_zpsx550ueug.jpg

Ha’ en skøn uge!

You may also like

8 Comments

 1. Av, æmsen i crop top! Så har man set det med :p
  Men ja, den Riga-tur der gør lige pludselig ugen nooget kort (især fordi jeg allerede dribler over til Jansen på torsdag..) :D

  1. Favre nye verden, ikke? ;)

   Nico og jeg tager toget fra O-town ved 3-tiden om natten, så torsdag kommer nok også til at ende ret tidligt for mit vedkommende. Men jeg GLÆDER mig!!! :D

 2. Sådan! Crop-top og hele pivtøjet. Men du bær det meget godt :)
  Min uge er overdynget med læsestof, så det er heldigt at jeg har tidligt fri alle dage, og helt fri torsdag. Har dog dårlig samvittighed over at misse god undervisning både fredag og mandag, men det må man tage med, når man hellere vil ud at rejse ;)

  1. Tak skal du have, søde Janse.

   Jaeh, det er nok ikke den bedste planlægning, vi nogensinde har præsteret, men hold nu op, hvor vi altså fortjener den her tur. Så må vi bare arbejde ekstra hårdt før og efter ;)

 3. Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste der er stresset for tiden. Kan næsten ikke rumme, at eksamener er lige om hjørnet. Elsker i øvrigt dit outfit!

  1. Det er sgu lidt presset lige for tiden – især med BA lige om hjørnet. Heldigvis har jeg kun to eksaminer og et forsvar ud over projektet i år, så resten skal nok gå, hvis bare jeg kan få BA’en ud verden, hehe :)

   Og tusinde tak skal du have! :D

  1. Det har det helt sikkert også være, men jeg synes jeg har fået udrettet og en del, og under alle omstændigheder vil jeg ikke få dårlig samvittighed over det, jeg ikke har nået :)

   Tak skal du have! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.