Status pt…

Dahlia i regnvejr… er at det er mørkt hele fucking tiden! Enten er jeg blevet mere blogger siden sidste år, eller også bliver det mørkt tidligere. (Det kunne selvfølgelig også have noget at gøre med, at jeg er blevet pendler siden sidst og arbejde dobbelt så meget (plus det løse), men den teori taler vi ikke om.) Jeg har seriøst ikke taget et ærligt billede siden… før november, tror jeg. Jeg fik aller nådigst klemt en smule ud af BogForums elendige belysning, og så fik jeg da også lige hapset et enkelt på min fødselsdag. Men det er så også det! Jeg bliver virkelig nødt til at udnytte min fridag i morgen produktivt…

Men hvad sker der ellers, tænker I måske? Tjo, det sædvanlige. Jeg knokler mig selv halvt fordærvet på studiet, og derefter lægger jeg resten på jobbet. Det er da meget normalt, ikke? Lettelsen var vitterligt til at tage og føle på i undervisningslokalet i dag, da vores undervisere breakede nyheden om, at næste deadline var rykket en hel uge. Can I get a halleluja?! Pludselig blev hele projektet så meget mere overskueligt, så nu kan jeg ånde en smule igen.

Udover det, så har i dag virkelig været en skør dag. Jeg var på arbejde fra 6-10 i morges, og hoppede direkte på toget til Kolding – med modelbooking undervejs, natürlich. Da jeg sad på vej i østgående retning igen to timer senere stirrede billetkontrolløren på mig, og spurgte om det overhovedet havde kunne betale sig at tage af sted? Njah, måske ikke. Så var jeg ude og kigge efter en ny kjole til festsæsonen, men den undveg og blev i stedet til ny kosmetik, som jeg glæder mig til at vise jer. Og her om en times tid skal jeg så arbejde igen! Heldigvis hjemmefra, så det bliver rigtigt hyggeligt. Har jeg egentligt fortalt jer, hvor glad jeg er for mit nye job? Jeg får så mange spændende udfordringer!

Indtil da vil jeg lede lidt videre efter den perfekte kjole til den perfekte pris. Jeg lurer lidt på denne her (pæn, lun og god pris!), eller måske skulle jeg bare gå efter nederdelelooket med en fin blondetop til i år (praktisk og genbrugeligt)? Jeg kunne selvfølgelig også bare smide de penge det kræver, og så købe den her smukke sag (virkerlig fin, og med lange ærmer)! #firstworldproblems

Dahlia i regnvejr Dahlia i regnvejr

You may also like

3 Comments

  1. Det er ikke nemt at være blogger ;) Men jeg føler nu også, at solen går virkelig tidligt ned i år. Men jeg tror nu ikke dens cyklus har ændret sig. Det er nok bare os som har det.

    1. Nej, det er vildt hårdt, haha!
      Det kan du nok have ret i, men synes nu stadig at solnedgangslys fra klokken 13 er lige tidligt nok ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.