Starry night-nails

I dag er lidt en vild dag. I dag har jeg været sammen med min kæreste i 2 år. 2 år! Det er 730 dage. Det er… helt vildt lang tid, hvis I spørger mig. Hvad der er endnu mere vildt er, at vi allerede har boet sammen i over et år. Det er også fuldstændigt åndssvagt, men den tager vi en anden gang haha.

Vi er begge to håbløst uromantiske typer (eller det vil sige, jeg drømmer om romantik, men er for doven til at opsøge det, og han tænker bare slet ikke på den måde), så vi kommer nok ikke til at gøre det helt store ud af det, men vi skal dog ud at spise. Vi har reserveret bord på The MasterGrill her i Odense – de serverer buffet, så herren kan blive mæt, og så er det dejligt billigt, så feriebudgettet ikke sprænger før ferien. Så må vi vente og se til i aften, om maden er god eller ej. Krydser fingre!

Jeg regner med at strække den så vidt som at hoppe i en kjole og et par hæle og smide sminke i ansigtet. Og så skal neglene selvfølgelig også være med. Har lagt denne super simple og fine manicure, som minder mig om en smuk stjernehimmel. Lakkerne er Bleu Volubilis, Bleu Nigelle og  Argent pailleté fra Yves Rocher, som I kommer til at høre meget mere om snarest, for hold da op!
 photo b2ac2ce3-9030-4d27-ada6-22f0c65cd43c_zpsuemmclvd.jpg
 photo 9e9b9510-f54c-47e4-bde2-0574c12f5c05_zpsemdx7tdj.jpg

You may also like

3 Comments

    1. Jamen i lige måde, da. Sagde også til Liv, at jeg syntes hende og Oliver skulle blive kærester i dag, så de kunne komme med i klubben, men det var der ikke stemning for haha (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.