Søndag og sygdom

Gråand ved Odense Å
{When in doubt, indsæt billede af solbadende and}

Der findes næppe større hybris, end at sige, at man er glad og optimistisk, gør der? Jeg skal i hvert fald lige love for, at der var nogle højere magter, som mente, der skulle laves om på den slags tanker. Jeg havde ellers haft den perfekte søndag planlagt hele ugen. Efter en travl uge skulle jeg bare nyde dagen med god morgenmad, lidt hjemme-wellness, pensumlæsning på den rolige måde og en eftermiddagsdate med pigerne. Sådan skulle det bare ikke gå…

Da jeg vågnede i går (efter en nat, hvor en yderst beruset Bager vækkede mig mange gange!) var det med øm hals og tungt hoved. Ikke videre lovende med en 6-timers arbejdsdag foran mig, men det lykkedes da, og så snart klokken havde rundet 20:00, kravlede jeg hjem under min dyne med min bog. Dynen har efterfølgende rykket lidt frem og tilbage mellem seng og sofa, men med mig som vedvarende makker. Åh, hvor jeg dog hader at være syg!

Men nu prøver jeg altså lige at vende bøtten til noget positivt. Min kæreste har skaffet mig friske forsyninger af næsespray (af den gode slags med menthol!), jeg har sygemeldt mig til i morgen, jeg har stadig musikken fra en fantastisk koncert i torsdags i hjertet, jeg har det nyeste nummer af COSTUME liggende klar til læsning, der er honning i teen, og lige om lidt tror jeg, at jeg vil snuppe mig endnu en lur. Så må de der 90 siders pensum vente til i morgen.

Jeg håber I har en betydeligt bedre søndag end mig, derude. Og så krydser vi lige fingre for, at mandag bringer bedre tider med sig, ikke?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.