Sommershopping

Dette indlæg er sponsoreret i den forstand, at Rabble.dk har bedt mig skrive om dem.Rabble_logo_512px_transparent.5327ff50e4e2b
Udvalgte bloggere bliver belønnet med gavekort, men alle ord er stadig mine egne.


 

Som jeg vist nok har fået nævnt kort herinde, så har min kæreste og jeg booket den ultimative danskerferie nogensinde, og tager på en uges charterferie til Gran Canaria til august. Og jeg glæder mig! En hel uge, hvor vi bare skal dase. Hvor den største beslutning bliver, om vi skal chille ved poolen, eller ved havet. Om jeg skal læse lidt, eller snuppe en lur. Om vi skal spise på den ene restaurant eller den anden. Hurra!

Jeg ved ikke med jer andre, men jeg har sådan en herlig, ufejlbarlig logik der siger mig, at når jeg har købt ferie, så må jeg vel også købe nyt tøj til ferien? Man kan jo ikke rende rundt i et fremmed land uden at se formidabel ud, haha!

Sommershopping
1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER

Desværre har ferie også bare en tendens til at koste penge, og selvom vi har købt vores langt uden for højsæsonen, så gjorde den altså stadig et godt indhug i det økonomiske overskud. Derfor har jeg været et smut forbi Rabble.dk igen, hvor jeg har fundet en masse fede rabatter. Rabble er som bekendt en side, der samler alle tilgængelige kampagner og kuponer, så du kan kun skal besøge én side, for at se hvor du kan spare penge lige nu. Og nu hvor det er udsalgssæson kan du blandt andet spare 50% på Miinto.dk og helt op til 80% hos Asos.com. Du kan også finde en kupon til 20% ekstra hos Nelly.com!

Det er ikke fordi, jeg ikke nok kan klare mig igennem sommeren, med det jeg allerede har i garderoben, men jeg kunne altså godt bruge nogle flere kjoler. Og T-shirts! Jeg prøver virkelig at få nogle flere af dem ind i garderoben. Bikinien er ret funky, men den ligner helt seriøst én, som ville kunne holde styr på pigerne i poolen, og dét er vigtigt! Desuden har jeg ret meget cravet en sarong til sommerferien siden Christina lagde den her video på Instagram. Det er jo mega smart, altså. Så ja, jeg vil gerne bare have én af hver på collagen, tak?

Er der noget på collagen, som falder i jeres smag? Eller har I selv kig på et eller andet, som I bare  eje til sommeren?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.