Sommerferieplaner

Liberty Bridge, Budapest, blå himmelSko ved Donauen, jødisk mindesmærkeOkay, kan vi lige bruge et øjeblik på at snakke om, hvor vild en lortedag det her har været? Der var højlydte, stive idioter til at akkompagnere det sædvanlige mågekor uden for mit vindue i morges, luftfugtigheden er så høj i disse dage, at de bukser, jeg troede jeg skulle have på i dag, ikke var tørre, da jeg stod op, min cykellås ville ikke låse, så jeg måtte nervøst efterlade cyklen ulåst, jeg var ved at drukne i irriterende opgaver på arbejde, der var intet, der var værd at spise til frokost, og min cykel var selvfølgelig blevet stjålet, da jeg fik fri fra arbejde! Har jeg glemt noget? Nå ja, det skulle da lige være, at jeg måtte gå hjem i regnvejr, og at jeg har menstruation, så mit temperament er helt oppe i det røde felt. Gisp, altså…

Jeg tror kun, der er én ting, der kan redde mit humør nu (altså foruden den is og de chokoladekiks jeg har tænkt mig at kaste mig over lige om lidt), og det er at snakke lidt om, hvor vores sommerferie i år går til! Eller tilbage til, skulle jeg måske sige, for som den vakse læser måske har gættet ud fra billederne, så tager jeg min Bager med mig tilbage til Budapest.

Læs også: Postkort fra Budapest #1 og #2

Efter min tur med veninderne i foråret kunne jeg bare mærke, at jeg slet ikke var færdig med byen, og da det stod klart, at årets sommerferie skulle være på budget, virkede svaret nærmest indlysende! Oven i købet skulle byen have lækre sommertemperaturer og rige muligheder for at bade, så det bliver jo nærmest en ideel kombination af badeferie og storyferie. Win!

Rækværk, Café CsigaSom noget helt nyt rejser vi ikke alene i år, men sammen med min søde veninde Janni og hendes kæreste. Hun blev heller ikke helt mæt af byen i foråret, så hun var heldigvis ikke svær at lokke med tilbage. Det er første gang vi rejser med venner på den her måde, men jeg har så ofte tænkt, at Janni og jeg har en meget ens tilgang til at rejse, så jeg er sikker på, at det nok skal blive ganske fortrinligt.

Jeg glæder mig i hvert fald til at komme tilbage til den her vidunderlige by, og jeg har allerede allerede tusindvis af ting i tankerne, som jeg håber vi kan nå denne gang. Det bliver skønt! Hvis der er nogen, der ligger inde med verdens bedste tip til Budapest, må I endelig dele i kommentarfeltet, så jeg kan få endnu mere ud af fantastiske Budapest.

Burger Market, BudapestRækværk langs skinnerne, BudapestPaprika, Great Market Hall

You may also like

4 Comments

  1. Ej Budapest er sådan en fantastisk by, vi var der sidste år i august. Det var virkelig varm, skulle jeg hilse at sige. Men byen er virkelig dejlig og vi har også aftalt at vi en dag skal tilbage dertil. :)

    1. Ja, det er en helt fantastisk by. Glæder mig sådan til at komme tilbage :D

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.