Snevejr, semesterstart og noget om optimisme

I de her dage findes der virkelig to slags mennesker. Dem, som bander sneen langt væk, som allerede har aflyst alle planer fordi DSB garanteret alligevel er forsinket, og som mest af alt synes det hele er noget møg. Og så er der mig. Som anerkender at ja, det ville da have været rart, hvis sneen var kommet for en måned siden, da vi gik og ventede på den, men prøv lige at kig ud af vinduet. Det er sgu da smukt! Jeg er ligeglad; jeg fucking elsker snevejr.

Jeg ved ikke, måske er det også bare fordi, jeg ret så meget har ja-hatten på lige for tiden – et look jeg ellers ikke ofte praktiserer, hvor gerne jeg end ville. Kalenderen bugner bare af spændende planer, 2. semester startede i dag, og jeg fornemmer at det bliver godt, og jeg har generelt bare en ret god energi på det hele. Jeg har lyst til at engagere mig i spændende projekter og udrette en masse stort – jeg ved bare ikke lige, hvad det skulle være, men lysten er der!

I går havde jeg fri, så dagen gik med en masse praktiske projekter. Jeg fik læst pensum, bagt pizzasnegle og lavet en ny version af de gode gamle müslibarer i en mindre sød, mere mættende og mindst lige så god udgave. Er I interesserede i en opdateret opskrift?

Solskin, Odense ÅNogle indlæg er lange og velovervejede, mens andre bare er til for at sige, at her går det godt. Og det gør det altså. Jeg føler den virkelig – måske endda endnu mere ved tanken om det store stykke kage, jeg skal nyde til sæsonpræmieren på Gift ved første blik i aften. Lige som det skal være.

Hav en skøn aften! 

You may also like

3 Comments

    1. De første par afsnit er jo ren og skær smil, men noget så hyggelige! :)
      Tak søde ❤

      Knus

  1. Pingback: Søndag og sygdom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.