September sum up

September blev skudt i gang med et brag og blev en sand rutsjebane af op- og nedture. Den har stået på skønne fester, dejlige mennesker og hyggelige stunder, men den har også vist den første snert af efterårstristhed og kulde. Studiestart har naturligvis fyldt en del og lagt en dæmper på fritiden, men det vigtigste ved hele måneden har nu været den unægtelige skønhed. Meget kan man sige om det danske vejr, men vores løvfaldssomre er nu altså noget af det smukkeste, der findes.

Den forgange måned har budt på en del forvirring og usikkerhed, men hverdagens rytme er heldigvis ved at indfinde sig, og energi og engagement begynder så småt at komme tilbage til overfladen. Oktober skal nok blive en dejlig måned.

De bedste billeder

Bøgerne: Studiestarten har af gode grunde betydet, at der ikke har været den vilde tid til skønlæsning. Jeg føler knapt nok, at jeg har åbnet en eneste bog, så det er faktisk med en vis grad af stolthed, at jeg trods alt (næsten) er nået igennem to skønne bøger. Den populære All The Light We Cannot See blev rundet af i starten af måneden, og i skrivende stund er jeg så tæt på at være færdig med Terry Pratchett og Neil Gaimans hylende morsomme Good Omens, at jeg tillader mig at tælle den med i septembers regnskab, haha.

Det bedste citat:In order to maintain his cover as a typical second-hand bookseller, he used every means short of actual violence to prevent customers from making a purchase. Unpleasant damp smells, glowering looks, erratic opening hours – he was incredibly good at it.” Good Omens

Shopping: Jeg havde ét løfte til mig selv dette efterår, og det var, at jeg skulle have råd til at give mig selv en ny vinterjakke. Sidste vinter var simpelthen alt for kold, så jeg smed gladeligt penge efter min nye varme ven, som skal hjælpe mig trygt igennem vinteren. Jakken har ikke været nødvendig endnu, men lækker det er den altså!

De bedste øjeblikke: De sjove fester har været et underholdende indspark i denne måned, men jeg har næsten sat større pris på hyggelige eneaftener med veninder, skønne møder i læseklubben og komplet uventede lykkedage. Lige for tiden betyder de små ting bare uendeligt meget for mig, og jeg elsker hvert sekund.

Jeg vil huske måneden for: at have været starten på mit sidste år som BA-studerende. Måneden hvor alt var forvirrende og alligevel gav en sær form for mening hele tiden. En måned med det tungeste gråvejr og det smukkeste solskin. I bund og grund en måned med alt det bedste og en smule af det værste.

Oktober bliver endelig efterårsferie, som jeg glæder mig usandsynligt til. Det bliver hele 10 dage alene, mens min kæreste er ude at rejse, det bliver en tur i Legoland med venner og det bliver en længe ventet venindetur. Det bliver endnu et read-a-thon, det bliver hverdag og det bliver efteråret på sit smukkeste. Jeg glæder mig faktisk helt vildt til oktober.

Hvordan er I kommet ind i studiestarten (hvis I gør jer i den slags) og hvad glæder I jer mest til i oktober?

You may also like

4 Comments

 1. Well, hvis der er ét ord, der skal opsummere min september, så er det “travl”! Nyt fag, intensiveret undervisningsform, nye læsegrupper, mere ansvar i FOSIA, opstart på bachelor (i hvert fald i teorien), tre weekender på Fyn, første eksamen nu på torsdag, diverse fyre at forholde sig til, og så en afsindig mængde idehistorie-spas, -hygge og -druk (nok fordi vi lige pludselig er blevet skilt ad, og har indset hvor fremragende folk er!). Jeg har seriøst kun været hjemme for at sove i den her måned – det har endda kunne ses på mine udgifter til mad. Så det har været intensivt, men 90% af tiden også ganske fremragende!!

  I forhold til oktober, så glæder jeg mig også til efterårsferien, men også til at I kommer på besøg, tour des chambres på kollegiet og mere random spas og løjer.

  (Undskyld for roman-kommentar, men hvis man skal gøre det, så kan man lige så godt gøre det ordentligt :b)

  1. Haha, det er bare cool, at det spiller for dig deroppe. Jeg glæder mig helt vildt, til vi skal besøge dig. Fremragende er fantastisk <3

 2. Synes altid september er lidt hæsblæsende på sin helt egen måde, men det er både godt og skidt.
  Lyder som en rigtig god måned, selvom du har været lidt mut. Godt september er slut :)

  1. Ja, der er altid et eller andet helt specielt over september. Tror nu på, at oktober bliver bedre ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.