September sum up

IMG_20170923_172120_953.jpg
{I september har jeg nydt den smukke efterårsnatur…}
IMG_20170913_213729_628.jpg
{… og drukket mange kopper kaffe!}

Hvad kunne være mere passende på sådan en sjaskvåd regnvejrslørdag, end at kigge tilbage på en lige så sjaskvåd regnvejrsseptember? Præcis – det findes ikke noget mere passende.

September var for mig en god blanding af “Vi ta’r den på rutinen” og “Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvad jeg laver med mit liv!“, men jeg overlevede. I sidste ende blev det faktisk en ganske fin måned, til trods for at jeg gik fra at være almindeligt travl til at være OMFG-én-ændret-plan-og-mit-korthus-styrter-sammen-travl. Lad os kigge tilbage.

Bøgerne: I et forsøg på at opnå balance og slappe rigtigt af, når jeg havde tid til det, har jeg brugt ret meget tid på bare at læse i september. Derfor er jeg nået igennem hele tre skønne bøger. I det øjeblik var jeg din var sød og hjertevarm, The Hate U Give var brutal og tankevækkende, og Ikke den slags pige var interessant og dybsindig. I alt tre vildt gode bøger!

Det bedste citat:

Sjovt. Slaveejere troede også, de gjorde en forskel i sorte menneskers liv. At de reddede dem fra deres “vilde, afrikanske” måde at leve på. Samme lort, nyt århundrede. Jeg ville ønske, at folk som ham holdt op med at tænke, at folk som mig havde brug for at blive reddet.

– The Hate U Give

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane
{Jeg har læst GODE bøger…}

Shopping: Jeg forkælede mig selv med den nye Atelier Aarhus kalender, som er så smuk, så smuk og alle pengene værd! Derudover blev det også til en lille ny trøje til open by night, så jeg kan holde varmen gennem vinteren. Man må godt lidt, når det er godt, ikke?

Månedens musik: Jeg har været meget nostalgisk på musikfronten i september måned. Bare hardcore nostalgisk med Phil Collins og Earth, Wind & Fire, men også mere afdæmpet nostalgisk med old school Sebastian Lind og Rangleklods (fra den gang før de hed Blondage). Burde virkelig lytte mere til elektronisk musik igen!

De bedste øjeblikke: Kæft, jeg har sat ind på kontoen for dejlige øjeblikke i den her måned! Som den dag, hvor jeg først gik ud og spiste ekstraordinært lækker pizza med cocktails til med mine kollegaer, for derefter at drøne hjem til koncert på Kansas City. Eller den dag der startede på SPIS! Madmarked og endte på Boogies’ dansegulv mange, mange timer (og øl!) senere. Der har også været nogle ret vidunderlige solskinstimer og aftener på sofaen. September var helt sikkert god ved mig!

Jeg vil huske september for at have været meget lettere at overskue, end jeg havde frygtet. Jeg føler mig vitterligt ikke presset, sådan som jeg havde frygtet, og som jeg også meget hurtigt ville kunne blive. Jeg føler mig bare utroligt travl, og nok også udmattet lidt hurtigere end sædvanligt, men ikke noget, der ikke kan overskues. September var våd, våd, våd, men gav tid til fordybelse, hvilket var præcis, hvad jeg havde brug for.

Oktober bliver sjov! Jeg har så mange sjove planer på programmet, og drømmer om at lægge endnu flere. Jeg er over halvvejs i min praktik, og kan virkelig mærke energien til verden igen (altså inde under al udmattelsen, forstås). Derudover er oktober jo også bare hamrende smuk i sin efterårsdragt, så dét vil jeg huske at nyde i fulde drag!

Dagens i blomstret skjortekjole fra VRS
{… vimset rundt i blomsterkjole}
IMG_20170924_111312_148.jpg
{… og nydt mine weekender i fulde drag!}

Hvordan var september for jer? Var det en hård og brutal opvågning tilbage på skolebænken, eller var det hverdagstrummerum som det plejer?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.