Ro på, jeg kan ikke følge med

Dagens i genbrugsfund; sort blondebody fra Ganni; grøn skjortebluse fra H&M; sort denimnederdel fra &Denim

Hej kære tilværelse, gider du lade være med at blive ved med at slå kolbøtter? Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide forandring og afveksling og alle de ting. Jeg kunne måske bare godt lige bruge lidt forudsigelighed og stabilitet. Bare en smule. Det kunne være vildt fedt. Tak, det var bare det.

Jeg har virkelig svært ved at sætte ord på, hvor rundt på gulvet jeg har været på det seneste. Den gode nyhed er, at jeg har landet noget betalt arbejde, så gråvejret i mit hoved kan forhåbentligt begynde at lysne efterhånden. Den dårlige er, at det er freelance, så det er ikke nær så overskueligt at finde rundt i, som jeg kunne have ønsket. Men altså, det er bedre end ingenting, og jeg glæder mig!

Det har seriøst taget røven på mig, hvor hårdt det har været for mig at være arbejdsløs. Selvom jeg rent rationelt godt ved, at langt de fleste akademikere går på dagpenge i mindst seks måneder, så havde jeg jo nok alligevel en lille, naiv drøm om, at jeg skulle være undtagelsen. Man hører jo sjovt nok altid mest om dem, der ikke følger gennemsnittet (eller også er det bare mig, der husker dem mest?), så hvorfor skulle jeg ikke også kunne være én af dem?

Dagens i genbrugsfund; sort blondebody fra Ganni; grøn skjortebluse fra H&M; sort denimnederdel fra &Denim

Normalt synes jeg, at jeg er ret god til ikke at sammenligne mig med andre på de sociale medier. Jeg lader mig inspirere, og jeg sorterer flittigt. Nogen ting er vi bare ikke herre over selv, så hvorfor bruger energi på at rende rundt og være ulykkelig over det? Det er sådan mere eller mindre den filosofi, jeg lever efter. Problemet er bare, at min bevidsthed ikke helt vil acceptere, at jeg ikke selv er herre over, at jeg ikke har kunnet lande et job før nu. Andre får jo jobs, så når jeg ikke gør, så må det være fordi jeg enten ikke arbejder hårdt nok for det eller også er det fordi, jeg ikke er god nok. Det er jo klart. Shit manner, vi har virkelig fået bygget en kultur op om os, som fordrer det bedste i os selv, hva? Måske den der jantelov alligevel ikke er lagt helt i graven endnu…

Min familie gav mig blandt andet en ansigtsrulle af ametyst i fødselsdagsgave. Min mor går ret meget op i sådan noget med krystaller, og jeg forsøger selv at acceptere det spirituelle lidt mere. Ametyst skulle –foruden at være stenen for mit stjernetegn – blandt andet styrke selvtilliden. Jeg tager, hvad jeg kan få af hjælp lige for tiden, og om ikke andet, så får jeg i hvert fald en smuk hud af den, hah!

Dagens i genbrugsfund; sort blondebody fra Ganni; grøn skjortebluse fra H&M; sort denimnederdel fra &Denim; sort frakke fra Weekday
Dagens i genbrugsfund; sort blondebody fra Ganni; grøn skjortebluse fra H&M; sort denimnederdel fra &Denim; sorte støvletter fra JustFab

You may also like

2 Comments

  1. ‘Sjovt’ at vores indlæg minder så meget om hinanden, med al den omvæltning. Jeg håber at freelance livet alligevel kan noget, og at du bliver hamrende glad af, at have et betalt arbejde!
    Som man siger, så er det nemmere at få et arbejde, når man allerede har ét. Så håber at det også gælder dig.

    1. Ja, jeg studsede virkelig også over timingen! Gid juleroen må falde over os begge snart 😘

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.