Readathon oktober 2017

Harry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. RowlingHarry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. RowlingHarry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. RowlingDet er endelig blevet tid til det halvårlige Readathon igen, og jeg er (næsten) klar! Det bliver et atypisk år for mig, for jeg sidder ikke sammen med mine veninder, som jeg plejer. Derudover er det også første gang, at jeg på ingen måde regner med, at læse alle 24 timer.

Tiden er simpelthen ikke til det i år, men det skal bestemt ikke forhindre mig i at læse med – bare en smule. Traditionen foreskriver, at hvert eftersårs-readathon kickstartes med den nyeste udgave af de illustrerede Harry Potter-bøger, så derfor står den i dag på Harry Potter og Fangen fra Azkaban, som Gyldendal Ung har været så søde at sponsorere et anmeldereksemplar af til mig. Helt ærligt – hvis jeg kan skal læse én bog til et Readathon, tror jeg ikke, jeg kunne have valgt bedre!

Harry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. RowlingUanset, hvor længe jeg fortsætter med at læse, vil jeg stadig lave mine sædvanlige opdateringer her på siden. God læselyst, til jeg der læser med derude. Smid lige et link i kommentarfeltet, ikke?

14:00 Starten er gået, og jeg sidder med den smukkeste smukke bog i hænderne. Lad eventyret begynde!

16:51 Alt er som altid forvirring og gensynsglæde på Hogwarts. Jeg bliver stadig lige overrasket over alle detaljerne i bøgerne, hver gang jeg genlæser dem. Lige nu trænger hovedet dog til et afbræk, så jeg tager et smut på de sociale medier.

18:52 Bageren har lige hentet pizza til at pleje sine tømmermænd, men den er så stærk, at den er komplet uspiselig, haha. Tænker jeg udsætter spisepausen, og nyder lidt mere tid med Harry og de andre i stedet. Hvordan står det til hos jer?

20:30 Jeg er små 200 sider inde i Fangen fra Azkaban, og spændingen vokser. Det er så besynderligt at mærke, hvor meget bøgerne stadig er henvendt til børn på dette tidspunkt. En gal morder er ude efter Harry, og det der bekymrer ham mest er at lære en besværgelse, så han kan vinde en Quidditch-kamp!

Tror du virkelig, at vores kære nogensinde forlader os? Tror du ikke, at vi fornemmer deres nærhed stærkest i de allersværeste stunder? Din far lever i dig, Harry. Han giver sig stærkest til kende, når du virkelig behøver ham.

00:26 Sidste side er vendt i Harry Potter og Fangen fra Azkaban, og mit hjerte er knust. Igen. Jo ældre jeg bliver, jo mere bliver jeg grebet af uretfærdigheden. Så mange hader den bitterhed, der præger Harry i den femte bog, men jeg beundrer ham uendeligt for netop ikke at blive mere bitter, trods al den uretfærdighed der er i hans liv…

Men nu må jeg hellere krybe til køjs, og få noget søvn. Arbejdet kalder igen i morgen, og den går bare ikke uden søvn. Godnat, og god læsning til jer, der fortsætter!

Harry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. RowlingHarry Potter og Fangen fra Azkaban illustreret af J.K. Rowling

12:04 Mmmh, jeg har sovet længe, spist god morgenmad, været i bad og gjort mig klar til arbejde. Der er stadig et par timer tilbage af maratonet, og ditto til jeg skal på job, så jeg vil nyde en stund sammen med den nye bog af Philip Pullman, Forestillinger om støv, La belle sauvage.

14:00 Så lyder gongongen, og maratonet er slut. Jeg nåede godt 70 sider ind i La Belle Sauvage, og jeg er ret hooked. De næste par timer hedder den dog TV 2, men mon ikke det bliver til et par sider mere i aften?

You may also like

11 Comments

 1. Åh, den er sikkert mindst ligesåsmuk, som de andre billedbøger ✨⭐️. Jeg har også HP-nørdetpå bloggen de sidste par dage – det er bare lige godt hver gang man får et gensyn med den verden!

  – A

  1. Det er den virkelig! Jim Kay er en sand kunstner. Og ja, det er lige skønt hver gang :)

   Knus

 2. Wow den bog er virkelig smuk, jeg blev lige overbevist om at den skal på ønskesedlen til jul :) Virkelig fine billeder du har taget. Jeg glæder mig til at følge din læsning, det er fedt du er med alligevel selvom tiden er knap :)

  1. Den er et must! De er simpelthen så smukke, de bøger.
   Og mange tak for komplimenten!

   Knus

 3. De er altså bare så flotte med Jim Kays illustrationer, det giver lige lidt ekstra til nogle i forvejen meget magiske bøger. Fortsat god læselyst, så længe du nu kan være med :)

  1. Tusinde tak! Det er næsten det fineste kompliment, jeg kunne få ❤
   Det kommer helt an på, hvordan mit liv ser ud om et halvt år, men det håber jeg da så sandelig 😊

   Knus

 4. Sikke nogle gode bøger du valgte! Jeg går stadig og overvejer om jeg skulle anskaffe mig de illustrerede Harry Potter-bøger, men kan ikke helt blive enig med mig selv, haha

  1. Det synes jeg virkelig du skulle! Illustrationerne er SÅ smukke, de giver helt nyt liv til historien ❤

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.