Readathon oktober 2016

Harry Potter, Ravnenes Hvisken, Mareridt & MyrekrybDet er endelig blevet den 22., og jeg kan allerede nu mærke, at det bliver den perfekte dag til marathonlæsning. Vejret er gråt og koldt, byen summer af Harry Potter-festival og jeg har absolut intet, jeg skal tage mig af det næste døgn + det løse. Det er blevet tid til Dewey’s Readathon, og det bliver skønt!

Se også mine læsedøgn fra april 2015 // oktober 2015 // april 2016

Jeg vil som sædvanligt opdatere indlægget her løbende med fremskridt, tanker, overvejelser, citater og andet godt. Derudover vil jeg forsøge også at være aktiv på både på Instagram og Twitter, hvor I kan følge både mit og andres læsdøgn under #readathon og #readathondk. Jeg håber I vil følge med – og smid da endelig lige et link, hvis I selv deltager. Halvdelen af det sjove ved readathon’et er for mig, at følge mig I alle jer andres læsedøgn.

Harry Potter, Ravnenes Hvisken, Mareridt & Myrekryb
Min readathon TBR: Mareridt & Myrekryb // Ravnenes Hvisken // Harry Potter og Hemmlighedernes Kammer

Kl. 12:19 Som sædvanligt er planen om at sove længe før marathonet gået helt i vasken, så selvom der stadig er næsten to timer til læsestart, så er jeg klar! Vi har været ude og købe snacks til den helt store guldmedalje, men det skal der vel også til, når vi bliver hele fire læsere (+ Bageren) her på Paladset! Læsehest 1 er her allerede, Læsehest 2 er lige på trapperne og Læsehest 3 kommer omkring startskuddets lyd. Det bliver godt det her!

Kl. 14:00 Så er det nu! Klokken slår 14, og de 24 timer går i gang. Jeg starter med den smukke illustrerede Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer.

Kl. 15:31 

Hr. Weasley var ved at brække halsen, da han faldt over en forvirret kylling, idet han krydsede gårdspladsen for at bringe Ginnys kuffert over til bilen.

Jeg elsker simpelthen familien Weasley og deres evige forvirring. Deres hjem får mig altid til at smile stort!

Kl. 18:05 Spisepause! Det gode ved at bestille junk food til readathon er, at vi også lige kan strække benene og få noget frisk luft. Og så er der måske rester til natten ;)

Kl. 18:55 Det gjorde seriøst godt med lidt pizza i maven, men nu må jeg tilbage til bøgerne. Jeg er kommet i tanke om, hvorfor Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer er min mindst-yndlings af alle Harry Potter-bøgerne, så jeg overvejer lidt at skifte bog, men for nu vil jeg lige læse lidt videre.

Kl. 20:25 Har jeg nogensinde fortalt jer, hvor meget jeg elsker fønixer? Delene med Fawkes er mine yndlings i den her bog!

Kl. 23:27 Færdig! Endnu en gang tog min stædighed over, og jeg holdt mig til Harry Potter. Heldigvis tog historien fart igen ret hurtigt, og Harry og jeg fik endnu engang besejret Voldemort. Og endda før midnat! Det er vidst første gang, jeg har afsluttet døgnets første bog så tidligt. On to the next

Kl. 00:06 Okay, jeg bliver simpelthen nødt til at undersøge mine bøger ordentligt før Readathon. Det viser sig, at Nick Clausens Mareridt & Myrekryb er skrevet til børn, og selvom det selvfølgelig gør det til ganske let læsning, så holder min tålmodighed sgu ikke lige til det i dag. Så jeg går videre til den bog, jeg nok har glædet mig mest til: Ravnenes Hvisken!  

Kl. 02:01 På forsiden af Ravnenes Hvisken står der:

En vil hun forelske sig i. En vil blive hendes bedste ven. En vil redde hendes liv. Og en vil slå hende ihjel.

Jeg er 71 sider inde, og jeg laver seriøst ikke andet end at spekulere i, hvem der er hvem! I guder, hvor jeg håber det er noget man finder ud af i denne bog, så jeg ikke bliver alt for sindssyg af at vente på den næste…

Kl. 04:28 Zzzz

Kl. 08:38 De der tunge øjenlåg kom alstå lige pludselig snigende! Før vi vidste af det tog vi en kollektiv beslutning om at slukke lyset og lukke øjnene. Men nu tror jeg langsomt vi er ved at vågne op til dåd igen. Og Ravnenes Hvisken venter jo!

Kl. 09:23 Okay, vi skulle lige have morgenmad, men nu er vi klar igen.

Kl. 10:18 Bonuspoint til Sølvsten for at lave en hot dream guy med vaskeægte man-bun.

Kl. 14:00 Og så gik tiden! Jeg er nået 333 sider ind i Ravnenes Hvisken, og jeg har faktisk ikke rigtigt lyst til at stoppe. Overalt omkring med er pigerne udmattede, men bogen er bare så fængende! Ikke desto mindre har vi overlevet endnu et vidunderligt læsedøgn, så nu tror jeg lige vi skal evaluere ;)

Sov godt, derude!

You may also like

28 Comments

  1. Sådan et par læsekatte lyder heller ikke som dårligt selskab. God læselyst :)

   Knus

    1. Ja, det er så perfekt! Altså bogen er jo skøn, det er bare den i serien jeg holder mindst af. Men tror måske også det handler om, at jeg er ivrig efter at komme i gang med Ravnenes Hvisken ;)

     Knus

     1. Åh, ja! Min mindst yndlings er nr. 5, men jeg elsker den jo alligevel. Hele serien er jo helt fantastisk. Der er bare nogen af bøgerne, der er bedre end andre :)

      Jeg forstår dog også godt, du er ivrig efter at gå i gang med “Ravnenes hvisken”. Den er nemlig også virkelig fantastisk :D

     2. Hvor er jeg glad for, du er kommet i gang med “Ravnenes hvisken”, og jeg håber virkelig, du nyder den. Jeg kan forresten berolige dig og sige, at man får svar på taglinen i bogen – heldigvis! Jeg havde i hvert fald også været MEGET utålmodig, hvis man ikke gjorde :P

    1. Lyder fornuftigt. Harry Potter er heldigvis også så dejligt uforpligtende læsning på en måde :)

 1. Hvor er det fint, at I har gjort readathonen til en social sammenkomst :) Har I planer om at holde jer vågne helt indtil kl. 14? Jeg ville så gerne snart læse de illustrerede udgaver af Harry Potter, for de er simpelthen så fine!

  1. Nej, bestemt ikke. Vi har alle lige sovet en 3-4 timer, men begynder så småt at vågne op til dåd igen :)

   Knus

 2. Pingback: Oktober sum up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.