Readathon april 2017

Dette indlæg indeholder anmeldereksemplarer

Readathon2017_1 Readathon2017_2Dagen er her! Det er endelig blevet tid til det halvårlige readathon, og vi (hende her og hende her) er maks klar. Snacksne er fremme, bøgerne er på plads, og lige om lidt brygger vi den første kop te. Jeg har som altid sovet pivringe hele natten (tak, kære overboer!), så alt er jo, som det plejer. Jeg vil traditionen tro opdatere indlægget her løbende med mine fremskridt undervejs, og så kan I nok også følge med på min story i løbet af døgnet. God læselyst derude, hvis I læser med! 

14:00 Starten er gået! Jeg giver mig straks i kast med Transfervindue af Maria Gerhardt, som jeg har set frem til.

15:06 Tranfervindue er med dens bare 80 sider en af de korteste romaner jeg nogensinde har læst, men for pokker hvor er den smuk. Meget, meget rørende, og meget læsværdig. Nu må det vist være tid til noget let lettere, så jeg vil kaste mig over et par af H.C. Andersens klassiske eventyr.

16:52 Jeg har aldrig rigtigt læst H.C. Andersens eventyr, så der er en sær blanding af gensyn og ny forundring der møder mig i min læsning, men jeg kan mærke, at det ikke motiverer mig at læse sådan lidt hist og her, så jeg vil i stedet gå i gang med Hidden Figures. Hvordan står det til hos jer?

18:06 Sulten har meldt sig her på sofarækkerne, så vi er sammen gået i køkkenet for at kokkerere lidt lækkert. Egentlig ville vi alle tre gerne læse videre, men på den anden side virker det også som om, vi trænger til at få sludret en smule ;)

19:42 En kort lille spisepause blev pludselig lidt længere end planlagt, men nu er vi klar til at fordybe os i bøgerne igen. Jeg er ikke vandt til at læse non-fiction, men heldigvis er Hidden Figures godt skrevet, så det virker lovende.

00:17 Okay, Hidden Figures er virkelig interessant, men den er også ret krævende at læse, og måske ikke helt det, som jeg er mest i humør til lige nu. Jeg har læst 155 sider, så jeg beslutter at det er okay at skifte bog, og i stedet give mig i kast med min “buffer bog”, Flosset. Mon ikke dystopisk YA er godt her til de mørke timer? Men først, kaffe!

04:04 Okay, let’s face it. Det er sent. Pigerne er begyndt at diskutere feminisme, og overboen hører 00’er dance. Det er skidt det her, folkens. Men på den positive side, så er bogen virkelig underholdende ;) 

05:41 Det er for længst blevet lyst, men overboen er endelig stoppe med deres musik! Egentligt er det fjollet, men jeg har lyst til en lur, og regel nummer 1 i Readathon er, at man skal gøre, hvad man har lyst til, så jeg prøver at snuppe et par timer. Zzzz…

09:23 Vi har fået et par godtgørende timer på øjnene, to læsere er blevet til tre, og morgenmaden er i skrutten. Så må det være læsetid igen! Jeg mangler 176 sider af Flosset, så den satser jeg stærkt på at nå at blive færdig med inden klokken igen slår 14.

13:17 FÆRDIG! Jeg har netop vendt sidste side i Flosset, og lad os bare sige, at jeg venter i spænding på 2’eren. Pokker tage cliffhangers… Med bare 40 minutter tilbage af årets readathon giver det ingen mening, at begynde at læse endnu en tekst, så det her bliver slutningen for mig i denne omgang. Men med i alt 835 sider fordelt på samfundskritik, eventyr, amerikansk historie og YA er jeg såmænd også godt tilfreds. Tak for i år!

Hvordan er jeres læsedøgn gået? 

You may also like

12 Comments

  1. Ej hvor fint. Jeg har aldrig rigtigt fået læst dem, så det er ret hyggeligt :)

   Knus

 1. Er netop blevet færdig med den første bog som ikke lige var som jeg havde troet. Håber den næste bog er mere interessant. Jeg har hørt en del om Hidden Figures så er spændt på hvad du synes om den.

  1. Jeg krydser fingre for, at du har fået gang i noget, der rammer bedre plet? :)

   Knus

 2. Har du virkelig aldrig læst H.C. Andersen? Jeg synes jeg er blevet tvangsfodret med dem, så længe jeg kan huske :D Jeg håber din læsning går fantastisk! :)

  1. Altså jeg har måske læst lidt hist og her, men eksempelvis Den Lille Havfrue, som jeg læste tidligere, der har jeg aldrig fået læst den originale, kun Disney’s, hehe. I lige måde! :)

   Knus

  1. Den giver i hvert fald et spændende indblik i en ellers ukendt verden, og hvis du generelt er til non-fiction kan jeg da kun anbefale den :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.