Read-along: Dræb ikke en sangfugl

 photo 59913881-9cdd-4693-88cb-0ce59be8404c_zps0g1a33vw.jpg
Denne lille frækkert kom ind ad døren herhjemme tidligere på ugen. En lille frækkert som jeg har drømt om i mange år, men som jeg aldrig har fået taget mig sammen til at læse. Det er en af de bøger, som jeg faktisk ikke er helt sikker på, hvad handler om, men som jeg alligevel har drømt om at læse i årevis. Udelukkende fordi navnet vækker så kraftig genklang, hver gang jeg hører det: To Kill a Mockingbird.

Nu var spørgsmålet jo så bare, hvornår jeg skulle læse den. Skulle den frem i køen? Skulle den have lov til at samle støv på hylden? Eller skulle den måske bare samles op en dag, hvor humøret lige var til det? Jeg nåede faktisk slet ikke at tage min beslutning, før Lindhardt og Ringhof praktisk talt tog beslutningen for mig. Fra i dag af og 10 dage frem afholder de nemlig read-along af den populære klassiker som opvarmning til udgivelsen af den længe ventede 2’er om bare én måned nu.

Jeg har aldrig før deltaget i et read-along, men jeg tror, det bliver helt vildt hyggeligt. Det eneste I skal gøre, hvis I selv vil være med er at dele jeres læseoplevelser på diverse sociale medier med #dræbikkeensangfugl, som jo er den danske titel. Det kan være alt fra et billede af en hyggelig læsestund over en stærk følelsesmæssig reaktion og til et smukt yndlingcitat. Og hvis I nu ikke lige har tid eller mulighed for at kaste jer over bogen her de næste par dage, så kan I naturligvis også dele jeres oplevelser senere – det vigtigste er bare at skabe et fællesskab om en bog, som for længst er blevet en klassiker.

Hvis I har lyst til at læse bogen, men ikke ejer den endnu kan I blandt andet finde den på dansk her og på engelsk lige her til en dejligt billig pris.
 photo 81f67843-1617-42e4-b80f-e95477b370a0_zpshwrr52fo.jpg
 photo 6e54a985-29d4-4ae9-a780-e730ee0e4ba3_zpsivfdwffw.jpg


Mit eneste problem nu er bare, om jeg skal kaste mig direkte over den, eller afslutte bare én af de tre bøger jeg har gang i i øjeblikket haha. 

You may also like

2 Comments

  1. Hvor er det hyggeligt, at du også læser med. Jeg nyder virkelig at læse bogen i små kapitelbidder. Den er skøn!

    1. Har desværre været ramt af sygdom indtil videre, så bogen er faktisk slet ikke blevet åbnet endnu, men satser stærk på at indhente jer andre hurtigst muligt! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.