Randomness

Nogle dage er altså bare særere (mere sære?) end andre. Jeg er smuttet en tur til hovedstaden for et Wella-show, men problemet er, at det er over flere dage, hvilket i sidste ende har betydet, at jeg blev preppet i går, men først skal lave show i morgen. Og hvad gør en stakkels fynbo så, når hun ikke har råd til at rejse frem og tilbage over landet flere gange? Jamen hun overnatter da ved sin yndlings-københavner-veninde. Problem solved!

Eller, i hvert fald indtil det ligesom gik op for mig, at hun ikke ville være hjemme det meste af tiden…

Så hvad har jeg så lavet i dag? Tjo, jeg har vandret rundt i hende og hendes kærestes lejlighed og følt mig ekstremt stalker. Jeg har binge-watched en gammel klassiker på (deres) Netflix. Jeg har spacet rundt på hendes computer og kommet til at deltage i en konkurrence fra hendes bruger (virkelig, ups. Sorry!). Og nu sidder jeg og venter på, at hendes kæreste kommer hjem med pizza til ham og mig, mens hun er i Jylland med resten af vores veninder. Er det bare mig, eller er det ikke bare en anelse sært, haha?

Den gode nyhed for mit vedkommende er dog, at jeg kan se, at veninderne tilsyneladende også har det pænt random, så i det mindste er det ikke kun mig.

Det her indlæg er egentligt også ret random, men jeg syntes bare lige, at I skulle have del i dagens galskab. Nu vil jeg smutte tilbage til min random dag og nyde mit nye, fantastisk random hår, før det skal vises frem for verden i morgen. Jeg kan ikke afsløre for meget endnu, men kan bare sige, at det er lavet af en finne, og det er ny vildhedsrekord for mig. Og jeg elsker det!

Håber I får en random aften derude allesammen, haha!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.