Professionel travl type

Pink maguritter
Røde hortensia
Rød dicentra "blødende hjerte" blomst
… er I stadig med mig? Jeg overvejer virkelig at tilføje ovenstående overskrift til mit CV, for det er indeed, hvad jeg har været de sidste par uger, hvor stilheden har været overdøvende herinde. Jeg tror nærmest ikke, der er den ting, jeg ikke har lavet, siden jeg sidst gav lyd fra mig herinde – bortset fra at blogge, that is.

“Men hvad sker der så i dit liv, Lisbeth?” spørger I måske, hvis I altså ikke har opgivet mig fuldstændigt. Jeg kan fortæller jer, hvad jeg i hvert fald ikke har fået tiden til at gå med: solskin! Mens alle andre arbejdede på deres tan og slugte D-vitaminer au naturel, sad jeg indendørs og puklede. Jeg har arbejdet en helvedes masse på TV 2 (den sommer financierer ikke sig selv), jeg har været til bloggerfredagsbar på Privaten (I ❤️ cocktails), jeg har færdiggjort to eksaminer (fingers crossed!), jeg har fejret mine forældres sølvbryllup (25 ÅR?!?!), jeg har fået ny frisure (igen), jeg drukket spandevis af kaffe (#addicted) og jeg har været SoMe-manager på Heartland Festival (og spammet Instragram). Og nå ja, så har jeg også lige landet den suverænt fedeste praktikplads!

For en lille uge siden havde jeg første dag på AMAZE Communication, som er et kommunikationsbureau for danske beauty brands, og jeg er allerede en lille smule forelsket. Jeg har kun været der to gange indtil videre og har ikke engang mødt alle mine nye kolleger endnu, men jeg ved bare, at jeg kommer til at få et vidunderligt halvt år hos dem. Jeg får lov til at lave alt det, som jeg holder aller mest af, nemlig tekst- og billedproduktion til forskellige formater og for forskellige brands. Og at det så endda er på en arbejdsplads, hvor folk er mega søde – det er jo bare en kæmpe bonus!

Så ja, jeg har været travl, og kommer til at blive det endnu mere det kommende semester. Men jeg er også glad, glad, glad, og glæder mig til at vende tilbage til normal sending her på domænet. God tirsdag til jer, derude 💋
Lyserøde georginer

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.