Pretty Posters

God sen aften <3

Min weekend har bare været så fuld af dejlighed, at jeg slet ikke har haft tid til at passe mit dejlige online hjem. Men helt ærligt, hvordan kan man sige nej til tøsebrunch, sejltur på Odense Å, Frozen Yoghurt, brætspilsaften, lækker vin, solskin, bøger, god mad, lur på sofaen og Game of Thrones? Jeg kan i hvert fald ikke – jeg havde heller ikke lyst haha!

posters
// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //

Min kæreste og jeg er begyndt at snakke dekoration på væggene i vores skønne lejlighed. Der er selvfølgelig en smule allerede, men vi vil gerne (ligesom alle andre) lave en lækker, personlig plakatvæg. Derfor er den store jagt, på de perfekte plakater gået ind. Jeg har surfet skønne etsy.com igennem og fundet frem til disse seks, som hver især får mit lille nørdhjerte til at banke lystigt samtidigt med, at de tilfredsstiller mine kræsne øjne.

Der er alle de universer, jeg elsker mest her: Harry Potter, Doctor Who og Alice in Wonderland og så er der selvfølgelig også lidt ting, som bare gør mig glad. Kameraet fordi jeg elsker at tage billeder, og månen fordi – ja behøver jeg overhovedet at sige det haha?

Ud over disse kunne jeg også godt tænke mig en grafisk Odenseplakat ala denne eller måske denne, og så er jeg ret forelsket i denne fra IKEA’s art event. Jeg elsker simpelthen plakattrenden! Hvis ikke jeg passer på, kommer jeg hurtigt til at løbe tør for vægplads hehe.

You may also like

7 Comments

  1. Åh, jeg vil også have en plakatvæg! Hvis bare en eller anden gad at gøre alt arbejdet med at udvælge, købe, arrangere og hænge op.. Og 9 3/4 måtte godt være med ;)

    1. Haha, altså jeg kan da godt hjælpe med udvælgelsesprocessen, hvis bare du giver nogle kriterier? Købedelen, så skal jeg bruge dit dankort og ophængning, så skal jeg bruge en tur til Aarhus og noget værktøj :b

    1. Haha, så må man jo ind og prioritere. Harry Potter tager næsten altid prioritet :b

    1. Enig! Jo flere plakater jo bedre – så må man jo bare skifte ud en gang i mellem :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.