Postkort fra Gran Canaria – en tur i bjergene

GranCanaria_1 Gran Canaria_2 Den overskrift er egentligt noget værre vrøvl, for Gran Canaria er mere eller mindre konstant bjerge, og vi boede også på et bjerg, så vi var jo hele tiden “i bjergene”. Men lige den her ene dag var vi altså helt oppe i bjergene!

Vi rejste med Star Tour, og gennem dem havde vi booket en tur tværs over øen, hvor vi kom op i bjergene, spiste frokost og til sidst besøgte en kaffeplantage. Det var en heldagstur, så den var lidt pebret i prisen, men vi var helt vildt spændte. Bjerge, tapas og kaffe? Jo tak, don’t mind if we do.

Gran Canaria_3 GranCanaria_4 Gran Canaria_5
For nu at gøre en ret lang historie helt kort, så var det VIRKELIG en smuk tur, men vi ville ønske, at vi havde taget den selv. Bjergene var fantastiske, men vi ville ønske, at der havde været mere tid til at vandre rundt i dem. I stedet sad vi primært i en bus det meste af dagen, hvilket er ret hårdt, når vi begge to har kroppe, der ikke duer til at sidde indeklemte for længe af gangen.

MEN! Uanset hvad, så var det en helt vildt smuk tur, og vi lærte en masse. Vidste I måske, at Puerto Rico har 350 solskinsdage om året. 350! Det vil sige, at de kun har 15 ikke-solskinsdage om året. Det er ikke helt fair, hvis I spørg mig ;)

Gran Canaria_6 Gran Canaria_7 Gran Canaria_8 Gran Canaria_9 Gran Canaria_11 Gran Canaria_12

You may also like

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.