Postkort fra Budapest #2

Gul sporvogn, rækværk Sko ved Donauen, jødisk mindesmærke Lys på Mazel TovJeg håber I er klar på et af de billedtunge indlæg, for jeg har så absurd mange billeder fra Budapest, som fortjener al den kærlighed, de overhovedet kan få. Tro mig – det her er et yderst begrænset udsnit! Jeg kæmper en intens kamp for, ikke at spamme min Instagram til døde med billeder fra min nye yndlingsby. Hvem pokker var det også lige, der sagde at variation var sundt? I disagree

Budapest er virkelig et populært rejsemål lige for tiden (og med god grund), så jeg tænker at smide en guide til byen op i løbet af den kommende uge. Jeg har i hvert fald en masse steder, som jeg varmt kan anbefale – og et par stykke af dem, man skal holde sig fra. For nu vil jeg bare lade billederne tale deres eget sprog for, hvor dybt jeg har forelsket mig i den her by. Og så begynde at undersøge mulighederne  for at vende tilbage hurtigst muligt ;)

Lys for de døde, St. Stephen's Cathedral St. Stephen's Cathedral, kuppelloft OOTD, Donau Chain Bridge Paprika, Great Market Hall Rækværk, Café Csiga Rødvin, Mazel Tov Grønt rækværk langs Donauen Macarons, blomster, rosenlemonade

Chicks på Mazel Tov
{Mig og mine to vidunderlige rejsebuddies]

Har I været i Budapest, eller har I måske en tur i planerne? Jeg er allerede begyndt at samle inspiration til næste tur, så del endelig gode tips og tricks til byen!

You may also like

6 Comments

 1. Elsker den by, læste også mine egne rejse-dagbog blogindlæg derfra for nylig igen. Selvom det var så sent som i december, jeg var der, kunne jeg sagtens bruge en tur mere snart <3 :)

  – A

  1. Åh ja, det forstår jeg virkelig godt. Jeg har kun været hjemme i en uge, og jeg vil allerede af sted igen med det samme! :)

   Knus

  1. Godt at høre, at du sætter pris på dem. Håber de kan inspirere til en god tur :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.