Postkort fra Budapest #1

#liebefüralle, Budapest Hvid bygning, Budapest Stort træ uden blade, Budapest
Her går det godt. Det var sådan set bare lige det, jeg ville sige. De største kriser, vi har oplevet indtil videre, er at kaptajnen på flyet herned var syg, og at vi vil nå flere ting, end vi har tid og energi til. Og så at jeg foråd mig big time i eftermiddags, og vi derfor stadig sidder og slår mave hjemme i lejligheden, i stedet for at være ude at male byen rød. Oh well, natten er stadig ung!

Jeg havde ikke rigtigt opfattet, at Budapest var et sted man sådan forelskede sig i, før Anne-Li begyndte at snakke om, at hun drømte om at flytte herned. Nu hvor jeg selv har fået syn for sagen, så forstår jeg hende 100%. Hold op, hvor er her fantastisk! Drej ned af en hvilken som helst gade, og du finder et nyt spændende sted, som du har lyst til at bruge både tid og penge på. Jeg er vild med det.

For at dele lidt af kærligheden med jer, får I lige en lille billedspam fra vores eventyr i går.

Morgenmad med udsigt, Budapest Bronzefigur, Budapest St. Mathis Church, Budapest Tomme flasker i solen, Budapest

Burger Market, Budapest
Verdens. Bedste. Burger!

Pier8, Budapest Grafisk street art, Budapest Bro over Donau, Budapest

Jeg tænker at lave en reel guide til byen, når vi kommer hjem, for det er helt sikkert en by, der skal opleves. Men indtil da, så få lige booket den flybillet, ikke? I vil ikke fortryde det!

Og nu vil vi smutte ned og forsøge at få et bord her, før vi tager ned og aftenbader her, og så må vi ellers se, hvad natten har at byde på. God lørdag aften, derude.

You may also like

4 Comments

    1. Ja, det er virkelig en fantastisk by! Vi rejser desværre hjem i morgen formiddag, men vi har allerede lagt planer for en tur mere ;)

      Knus

    1. Det kan du roligt gøre. Jeg får lagt en guide op snarest, så du forhåbentlig får lidt mere inspiration med på turen ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.