pip pip + kagetip

 photo 4b253220-2b83-4fe2-bb3d-812bd7c1624c_zpsho8p8a3a.jpg

 photo 012a53ab-ed76-4976-a66e-bee7a0278c2f_zpsl4pzr9r2.jpg

Så eh, nogle af jer har måske bemærket, at der har været lidt uorden herinde de sidste par dage. Eller – uorden og uorden er måske så meget sagt. Der har ikke rigtigt været noget som helst. Andet end en stor grøn side. Ikke så skide hensigtsmæssigt. Lang historie kort, så har jeg skiftet udbyder af webhotel, hvilket viste sig at være en anelse (læs: aller helvedes!) mere besværligt end jeg lige havde regnet med, så der har altså været et par dages nedetid. Men nu skulle alt være fikset (guderne være lovet, at jeg har veninder, der forstår sig på at score brugbare mænd aka. mænd med computerforstand for viderekommende), og siden er igen up and running.

Jeg ville egentligt bare lige kigge ind kort og pippe lidt om den lettere hektiske uge, jeg har haft, siden jeg sidst var i stand til at give lyd fra mig herinde. Tirsdag var jeg i hovedstaden hele dagen; først og fremmest for at sidde hårmodel for Wella – jep, har fået nyt look igen – men bestemt også for en super hyggelig tur i biffen med hende her. Onsdag stod den på arbejde med en fødselsdagsramt kollega. Vi behøver sædvanligvis ikke undskyldning for at spise kage på jobbet, men når der nu rent faktisk var en reel andledning… ja, så er det vel teknisk set kun rimeligt med fire forskellige kager. Torsdag stod den så på studiestart og efter fire udmattende undervisningstimer gik jeg så på weekend igen. Hah!

Dermed har fredag altså været fridag her i husholdningen, og vi ved jo alle sammen, hvad det betyder: mere kage! Planen var egentligt at gå en god tur og købe fastelavnsboller på min kærestes arbejdsplads, men det regnede. Så vi gik ned på Lagkagehuset i stedet og betalte mere end det dobbelte for to små mirakler derfra. Og lad mig lige sige jer noget; jeg har arbejdet i bagerforretning i fire år, været kæreste med en bager i 2½ år og generelt bare spist virkelig meget kage. Og ja, jeg ved godt, at Lagkagehuset ikke ligefrem og nogen nyhed længere. Men jeg har aldrig fået så god en fastelavnsbolle før! Jeg fik den med blåbær og nougat, og den var vidunderlig. Helt seriøst. Det er fastelavn på søndag, så I har officielt to dage til at lette jeres små fine bagdele og finde jeres nærmeste Lagkagehus, ’cause it is goooooood.

Håber I får en fantastisk weekend derude. Med massevis af fastelavnsboller ;)
 photo 50a80daa-be97-4cf7-ba5f-a0fd09eff9f2_zpsjv83ypgc.jpg

You may also like

6 Comments

 1. Åh det lyder godt nok irriterende med at skifte udbyder. Hvem er du gået fra? (og til?).
  Jeg vil også have en fastelavnsbolle! Skal alligevel lige i frederiksbergcentret så kan man lige slå et slag forbi et af de bagerier der er der :D x

  – LS
  http://www.sephira.dk

  1. Skiftede fra Surftown til UnoEuro, fordi de sidstnævnte både skulle være billigere og bedre :)

   Man må virkelig ikke gå ned på fastelavnsboller! Det er himmerig på jord :D

  1. Arh, de kan nu også være vældigt indbydende. Og så smager de også ret genialt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.