Pæne pakker

Fornemmer I efterhånden, hvor glad jeg er for allitterationer? Især når  jeg er på arbejde, er det rigtigt slemt. Hvis jeg kan få en allitteration ind i bare én overskrift, så har det været en god dag, haha.
 photo 3133dc17-049f-4749-84d5-903bd72cdfbf_zpsjznzeoqq.jpgGlædelig 4. søndag i advent derude. Jeg ved ikke om, det er mig, der efterhånden bare er blevet gammel og grinchet, men hvad sker der for, at det allerede er jul om fire dage?! Jeg har egentligt været ude i ret god tid med julegavekøbene og alt det der, men jeg synes godt nok, at de der decemberdage er forsvundet som dug for den eller skydækkede sol. Æv… Men julens bedste dage ligger jo lige rundt om hjørnet og venter, og jeg glæder mig!

I går brugte jeg et par timer på at pakke de sidste julegaver ind inden den store dag. Er I klar over, hvor svært det er at være stille med metervis af gavepapir, mens kæresten ligger og sover inde ved siden af? Jeez. Men det lykkes, og jeg synes virkelig, at pakkerne blev super fine. Jeg har hamstret den lokale Føtex for indpakningsgrej, og jeg er fan. Ganske vidst er de fleste af mine julegaver blevet pakket ind i butik, men jeg nyder alligevel at gøre lidt ekstra ud af dem, der ikke er, så det ikke kun er pakkens indhold, der er godt, men også synet af dem. Der skal jo gerne være noget pænt at vise, før det der træ skal spises? :)
 photo 42e0e8f2-8ee7-4ed1-8acf-088b1e9efd6a_zpsu7iu342m.jpg  photo 8eb4ccc3-e2ec-4039-9766-188b35cb3b6f_zpstnqoyakm.jpg

Jeg har hovedsageligt brugt et virkelig yndigt papir og så en masse forskellige farver bånd. Købte fire små ruller i forskellige farver, og jeg kom næsten til at bruge hele sølvrullen, haha. Det er bare så kønt! I den lidt mere kreative kategori har jeg leget en lille smule med silkebånd (det var jeg ikke ret god til…) og dymoer i stedet for til- og frakort. En kombination af det hele lidt her og lidt der, og så bliver gaverne altså bare lidt sjovere, synes jeg.

 

You may also like

2 Comments

    1. Tak skal du have.
      Det er bare det hyggeligste, og der skal så lidt til før man føler sig mega kreativ :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.