På verdens første Heartland Festival

Egeskov Slot_HeartlandOkay, er I VIMMER en uge jeg har haft mig. Det var slet ikke meningen, at her skulle blive så stille – faktisk har jeg flere indlæg liggende klar til jer, jeg nåede bare aldrig at få redigeret billeder til jer, så dem må I have til gode til de kommende dage.

Nuvel, siden sidst er jeg blevet færdig som BA med et mere end nydeligt resultat, jeg har været i biffen to gange, jeg har været på arbejde og direkte derefter en tur på landet, jeg har været to dage på Heartland Festival, hvor jeg arbejdede og lærte en masse og så har jeg været til polterabend for en sød veninde, som skal giftes om et par uger! Phew for en uge – det var ikke kun for sjov, at jeg sov 13,5 timer i nat, haha.

Men Heartland var muligvis noget af det mest vidunderlige, jeg nogensinde har oplevet. Hele området omkring Egeskov Slot er hamrende smukt i sig selv, men med Heartland-crewets magiske touch blev det helt eventyrligt. Det var som en scene taget direkte ud af Alice i Eventyrland krydret med en snert af Harry Potter og et lille drys Narnia. Jeg var ret forelsket, al den tid jeg var der.Magiske Lys_Heartland
Gopler_Heartland

Nætterne var godt nok bidende kolde, men vi havde den smukkeste måne som selskab, og solnedgangene varede natten lang – uden overdrivelse! Oven i det var vi helt vildt heldige med vejret, som bød på strålende solskin hele vejen igennem til trods for, at vi var blevet lovet regn dagene i forvejen.

Selvom en del af tiden gik med at arbejde, så var der også massere af tid til at nyde musikken og de spændedne TALKS. Jeg hørte blandt andet Pierce Brothers, Love Shop, Blaue Blume, Seinabo Sey, Anne Linnet, Susanne Sundfør og Editors, og så var jeg inde og høre en enormt spændende og underholdende samtale OM SAMTALEN mellem Martin Krasnik og Mikael Bertelsen modereret af Ane Cortzen.

Martin Krasnik; Mikael Bertelsen; Ane Cortzen_Heartland

Seinabo Sey blæste mig helt omkuld med sin smukke stemme!
Seinabo Sey blæste mig helt omkuld med sin smukke stemme!

Jeg er helt sikkert kæmpe fan af den nye Heartland Festival på Egeskov Slot, og jeg glæder mig allerede til forhåbentligt at kunne komme af sted igen næste år!Vimpler_HeartlandSmukt lys_HeartlandLyskæde_HeartlandSolnedgang_Heartland

WhoMadeWho_Heartland
Danske WhoMadeWho lukkede festen i bidende kulde på Highland-scenen

I kan se flere smukke billeder fra festivalen på Instagram under #heartland16 

You may also like

4 Comments

  1. Hold da op det blev til nogle fine billeder :)
    Tak for billetten, det var hamrende lækkert at få lov til, at dele nogle af de magiske øjeblikke med dig!

    1. Tak søde! Så taler vi ikke om alle dem, der blev sorteret fra, haha :p

      Det var så lidt! Er så glad for, at du ville med, og jeg håber vi kan gøre det igen næste år :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.