På besøg hos Kafferisteriet + konkurrence!

 photo 990d32a2-867e-4b65-b0f8-0a6ae9c50077_zpsqo5gcrpv.jpg
Stor Latte med orangesirup. Mums! Selv for en kafferookie som mig ;)

I torsdags havde jeg den vildeste dag længe. Som regel har mine dage bare ét hovedformål. I ved, det er enten en studiedag eller en arbejdsdag eller en ud-og-opleve-noget-spændende-dag. Af og til er det måske to af tingene på samme dag, men det er aldrig det hele på én gang. Ud over i torsdag!

Startede stille og roligt ud med et par timers arbejde. Jeg elsker virkelig mit job, og der er aldrig mangel på gode grin i vores afdeling! Arbejde måtte dog afbrydes et par timer tidligere end sædvanligt, da jeg skulle direkte videre til BA-seminar på uni. Lige pludselig blev det hele alvor, og jeg begynder rent faktisk at kunne se enden på det her studie – hvor vildt er det lige?

Efter dagens fornuftige gøremål var overstået, skyndte jeg mig hjem og fik lidt mad og en hurtig lur på sofaen, for jeg var jo slet ikke færdig endnu!

Den skønne Jeanette fra Let’s Blog Some Shit (jeg elsker hendes blognavn, hvorfor fandt jeg ikke på det?) havde nemlig inviteret mig og en skøn røvfuld af Odenses fantastiske bloggere til kaffeevent på Kafferisteriet. Kafferisteriet er en herlig café på hjørnet af Ny Vestergade lige ned til Mosen. Genial beliggenhed og genial kaffe. Og I kan selv få syn for sagen, når I kan vinde et gavekort i bunden af indlægget! Det var simpelthen den hyggeligste aften med de sødeste piger, og jeg fik helt sikkert øjnene op for, hvor meget talent der gemmer sig her i byen.

Og sidst men ikke mindst så rundede jeg da lige dagen af sammen med familien til midnatspræmieren på den nye James Bond-film SPECTRE. Ret smart med et kaffeevent før en midnatspræmiere – mindre smart at drikke for meget kaffe og få kæmpe koffeinchok det næste døgn, haha.

Tak til Jeanette og Kafferisteriet for en skøn, skøn aften!

 photo 0be2bed2-a9dc-4576-85e4-9f02d2beb214_zpsnaoixtkd.jpg
Photo cred: Let’s Blog Some Shit

OG SÅ ER DET KONKURRENCETID!

Kafferisteriet har været så søde at udlodde 1 gavekort til én af mine læsere, som kan komme ned på deres hyggelige café og teste udvalget.

Du kan vinde 1 gavekort på 2 kopper kaffe og 2 stykker kage efter eget valg

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at følge bloggen på bloglovin’ lige her og smide en kommentar på indlægget her, hvor du måske fortæller hvem du vil invitere på kaffedate.

Vinderen bliver trukket mandag den 9. november.

Held og lykke!

 photo b3ce590f-90c0-4656-8f8b-54b82d76eb3e_zpsdzjcrwmk.jpg

You may also like

10 Comments

  1. Kan man godt vinde selvom man ikke bruger bloglovin’? For så vil jeg gerne det! ;) Og så tænker jeg at jeg kunne finde på at invitere junior med på kaffedate, hvis det nu var, jeg vandt :)

  2. Hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg invitere min søde veninde som har været en kæmpe hjælp under min speciale periode! :) Sådan en kan være hård uden en god veninde..

  3. Hvor lyder det både som om, og ser ud som om, I havde en super dag dernede! Jeg var desværre forhindret, men jeg håber jeg måske kan blive den heldige vinder, så min veninde og jeg kan se hvad Kafferisteriet har at byde på :)

  4. TAK for en rigtig hyggelig aften Lisbeth! Det var så dejligt at møde dig, og finde ud af, at du er ligeså skøn i virkeligheden som på skrift :)

    1. Hvor er du bare sød Jeanette. Og i lige måde! Håber snart vi får mulighed for at rende ind i hinanden igen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.