Oscar 2016 worst/best dressed

Årh gutter, jeg har de vildeste Oscar-tømmermænd i dag! Ikke sådan alkohol-tømmermænd (det ville ellers være ret imponerende, taget i betragtning at vi ikke drak alkohol), men mere sådan på jeg-har-spist-snask-og-drukket-koffein-hele-natten-måden kombineret med jeg-har-fået-fire-timers-søvn-måden. Havde virkelig håbet på, at jeg bare kunne dovne den hele dagen i dag, men så dukkede der lige noget arbejde op, som skulle klares, og så kunne jeg jo lige så godt bare tage mig sammen. Hvad man dog ikke gør for penge?

Men vi havde virkelig en skøn Oscar-nat. Jeg havde utroligt nok ingen problemer med at holde mig vågen hele natten (hurra for sukker og kaffe), så jeg fangede hvert et sekund lige fra Chris Rock’s geniale åbningsmonolog over Dave Grohls rørende In Memoriam-performance af Blackbirds (ja, jeg græd da Alan Rickman dukkede op…) og til Lady Gagas smukke Till It Happens To You (ja, jeg tudede gennem hele nummeret! Hun skulle virkelig have haft den Oscar, ikke Sam Smith…). Hele showet var faktisk ret fantastisk i år, jeg var meget begejstret.

Før koffeinrusen satte helt ind, gav vi os dog også god tid til at nærstudere alle de smukke mennesker på den røde løber. Her får I min vurdering af årets worst and best dressed.

Best dressed_Oscar16
Brie Larson // Charlize Theron

Hvis vi starter med det positive, så var jeg helt vild med de her to looks fra henholdsvis Brie Larson (som vandt årets kvindelige hovedrolle), og Charlize Theron. Juvelfarver er altid smukke, og jeg kunne slet ikke stå for de her flotte rober. Aftenens klare vindere i mine øjne!

2Best dressed_Oscar16
Sofía Vergara // Isla Fisher

To kvinder der også klarede den røde løber ret lækkert var Sofía Vergara, som heldigvis aldrig er bange for at vise sine smækre, kvindelig former frem, og Isla Fisher som helt diskret bare lignede en vidunderlig Disney-prinsesse. Smukt!

3Best dressed_Oscar16
Margot Robbie // Jared Leto

Og så var der aftenens nok hotteste presenter-par Margot Robbie og Jared Leto. Det kræver en helt speciel tan at se så godt ud i guld, som Margot Robbie gør her, og så er Jared Leto bare en af de får mænd, som altid har et lidt mere lækkert jakkesæt på end alle de andre. Jeg glæder mig så meget til at se dem som verdens sejeste psykopatpar i den kommende Suicide Squat!

Okay dressed_Oscar16
Alicia Vikander // Sophie Turner

Så når vi til den lidt kedelige afdeling. Dem, der ganske vidst ikke var helt ude i hampen, men som bare heller ikke bragede igennem for mig. Alle eksperterne sukker endeløst over Alicia Vikander og hendes kjole, men i mine øjne ligner hun altså lidt en krydsning af en påskekylling og Michelin-manden på slankekur. Det spiller ikke rigtigt. Sophie Turner er en gudesmuk skabning, men den der kjole sad bare mærkeligt på hende, når hun bevægede sig, og så kunne jeg godt have ønsket lidt mere knald på farven. Det var okay, men ikke helt godt…

1Worst dressed_Oscar16
Heidi Klum // Rachel McAdams

Og nu begynder vi så at nærme os bunden. Heidi Klum, der ellers har været stilikon i årevis dukkede op i en eller anden pastelrædsel, der ikke kunne beslutte sig for, om den skulle være tækkelig eller sexet, og i stedet blev den bare grim. Det er en ommer! Rachel McAdams havde til gengæld fat i noget med potentiale, men det floppede bare fuldstændigt. Slidsen, slæbet, fittet – alt er ret meget galt med den her kjole, ud over farven, som redder den big time!

2Worst dressed_Oscar16
Roony Mara // Emily Blunt

Jeg synes virkelig ikke Roony Mara er en flot kvinde generelt, men det her er bare helt galt. Hun ligner lidt en halvdød vampyrbrud, som lige akkurat kunne svinge sig op til at tage i byen for en aften. Kom, sig det i kor med mig: “lig er ikke lækre!”. Emily Blunt er så helt ovre i den anden grøft, og ligner en lidt for glad julegris. Jeg ved godt, at hun er gravid, og det er en smuk ting, men det er natkjolen i samme farve som hendes hud altså ikke. Hvorfor har Hollywood så svært ved at klæde gravide flot på?

jane-wu
Jane Wu

Hvis Roony Mara var vampyrbruden, så var Jane Wu uden tvivl vampyrdronningen! Slap nu af med det dystre look, det spiller virkelig ikke til en festaften. De levende døde er altså ikke velkomne til The Oscars, og derfor rammer Jane Wu min absolutte sidsteplads, som årets worst dressed.

Hvad siger I? Er jeg helt galt på den i mine domme? Har jeg overset aftenens hele store brøler eller ballets dronning? Lad mig endelig høre i kommentarfeltet, hvad I syntes om både kjoler og show.

You may also like

4 Comments

  1. Synes du tager fejl ved Rachel McAdams. Den er simpel men smuk. Endvidere er Jane Wu virkelig smuk. På den dystre måde ja, men også på den oprigtigt smukke måde.

    Du har ret i at eksperteren tager fejl ifht. Alicante Vikander som helt oprigtigt ligner en påske kylling.
    Og mærkeligt nok er Margot Robbie faktisk en babe i guld… Hvilket ellers er meget 00’er agtigt.

    1. Vil sige at de alle er flottere på billederne end de var i bevægelse, hvor de bare sket ikke spillede, imo. Men ja, Margot Robbies burde ikke fungere, og det gør den bare. Lækre kvindemenneske ;)

    1. Uden tvivl, men hun er jo også bare en mega smuk kvinde! Jeg var faktisk ret skeptisk da jeg så den først (det er en meget dyb udskæring), men jeg blev hurtigt alt for forelsket. Hvem der bare kunne se sådan ud ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.