Opskrift: hverdagsvafler

 photo 6f6ea69c-8974-4478-a236-fa1609d46744_zpstxxwpjb9.jpg  photo 3104c4d7-a54e-485d-a478-06a7557b3122_zpsnkce17wg.jpg

Da den skønne Emily Salomon tidligere på året udgav sin første bog, Hverdagsglamour, var jeg ikke sen til at bestille den. Faktisk var jeg så lidt sen til det, at jeg forudbestilte en signeret version, som lå klar i min postkasse på udvigelsesdagen! (fangirl much?) Og jeg har virkelig knuselsket den lige siden. Selvom jeg stadig gerne vil være bedre til at følge mange af dens gode råd, så har jeg virkelig fundet meget inspiration i den, og jeg bliver altid så energisk og i så godt humør, hver gang jeg giver mig til at bladre i den.

En af de ting, som jeg især har været fan af i bogen, er Emilys supernemme og mega lækre opskrift på vafler. Generelt er jeg kæmpe fan af vafler og mit vaffeljern er et af mine yndlingsredskaber i køkkenet. De her er lynhurtige at lave, giver en dejlig mæthedsfornemmelse, og så smager de så godt, at man næsten skulle tro de var syndige. Men de er faktisk overraskende sunde, og så fungerer de bare perfekt som morgenmåltid. Jeg er i hvert fald blevet fan af at lave den på morgener som i dag, hvor jeg har god tid og trænger til lidt ekstra lækkert. I kan se Emilys originale opskrift lige her, som også foreslår flere variationsmuligheder, og ellers får I min lidt mere dovne low key version her

Ingredienser:
Til 1-2 vafler

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 spsk kokosmel
  • 1/4 tsk kardemomme

Fremgangsmåde:

  • Tænd vaffeljernet og lad det varme op, mens du blander ingredienserne
  • Mos bananen med en gaffel
  • Pisk ægget i
  • Bland hvedemel, kokosmel og kardemomme i
  • Steg vaflen til den er gyldenbrun og lækker
  • Pynt med din farvorit-topping og nyd den mens den stadig er lun

Man kan i bund og grund bruge hvad som helst som topping. Her har jeg brugt lidt skyr for ekstra mæthed og så ellers banan, mørk chokolade og kokosmel. Hvad end I har i huset og som smager godt. Velbekomme :)
 photo 03738b4c-998a-4ad3-88c5-58fec24ae38f_zpsfmrn3hmn.jpg

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.