Opfølgning på value #1

Dagens, søndagslook, afrikansk kjole, loppefund, naturlig makeup

Hænderne i vejret, hvis I er chokerede over, hvor længe der gik, før I hørte fra min igen efter jobstarten. Ingen af jer? Det er sjovt – det kom heller ikke rigtigt bag på mig, hah!

Læs også: Ét ord for 2019

Men altså, som jeg forklarede i starten af året, så har jeg besluttet mig for, at jeg i 2019 vil fokusere meget mere på de ting, der giver value i min hverdag. Apropos dét indlæg – det er stadig næsten umuligt ikke at skrive værdig, hver eneste gang jeg forsøger mig med værdi… Og selvom jeg har savnet at sætte mine egne ord på skærmen, så har det bare ikke kunne hamle op med vigtigheden af at fokusere på mit sind, min krop, mit hjem og min kæreste efter arbejdstid.

For lad mig bare sige det, som det er, til dem der ikke følger med på The Gram (helt ærligt, hvorfor gør du ikke det???): graden af fuldstændig smadrethed har været til at tage og føle på!

Det er og bliver bare pisse hårdt at starte op på et nyt job. Jeg har mødt op mod 80 nye kolleger, som jeg skal kunne hitte bare nogenlunde rundt i. Jeg har en ordentlig røvfuld kunder, hvis tone of voice jeg skal lære at genskabe, en milliard fagudtryk jeg aldrig har hørt om før, og et ton daglige rutiner jeg skal forsøge at blive en del af. Nå ja, og så skal jeg rent faktisk stå op om morgenen, når vækkeuret ringer!

Dagens, søndagslook, afrikansk kjole, loppefund, naturlig makeup
Dagens, søndagslook, afrikansk kjole, loppefund, naturlig makeup

Tilbage til kernen

Jeg ser det som et lykketræf uden lige, at min første måned faldt så harmonisk sammen med påsken. De der fem sammenhængende fridage betød en kærkommen mulighed for at sove og være social. Kæmpe skud ud til hvem end der holder hånden over mig på dét punkt!

Men kort fortalt, så føler jeg mig så småt som mig selv igen. Det (for mig) uundgåelige dyk i tiltro til egen person hver gang jeg starter nyt er stærkt tilbagegående. Og endnu vigtigere, så har den angstlignende udvikling arbejdsløsheden fik kastet mig ud i gemt sit grimme fjæs væk igen! Det er nok det, der giver størst value lige nu.

Læs også: Ro på, jeg kan ikke følge med

Og med hensyn til bloggen, så må I endelig ikke tro, at den er på vej i graven. Jeg har stadig et kæmpe behov for at skrive herinde jævnligt – fremover bliver det nok bare med nogle lidt andre målsætninger. Målsætninger, som passer til mit nye liv og til den udvikling jeg har gang i.

Dagens, søndagslook, afrikansk kjole, loppefund, naturlig makeup
Dagens, søndagslook, afrikansk kjole, loppefund, naturlig makeup
Og nå ja P.S. jeg er blevet blond igen, haha!

You may also like

2 Comments

    1. Hvor er du skøn! Jeg er også jævnt begejstret for at være blond igen 😁

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.