Op, ned & bulls eye på Tinderbox 2018

Dagens outfit; blomstret nederdel fra ASOS; sort top fra by Malene Birger; New Balance sneaker; genbrugsmode
{følelsen af Tinderbox}

Det har så vist sig, her efter festivalen er overstået, og jeg har postet i tonsvis af billeder, stories og andet shit, at det rent faktisk er reklame, når en blogger får presseakkreditering til en festival. Så det er jo super! Men så ved I det – det her er REKLAME fra start til slut. 


Okay, jeg skal være den første til at erkende, at logistikken omkring årets Tinderbox ikke var den mest heldige fra min side af… Har du ingen anelse om, hvad jeg taler om? Jeg har gemt mine stories fra festivalen som highlights på Instagram, så du kan stadig gense en meget træt og ynkelig mig klokken halv fire om morgenen på byens bro, hah! Men altså, bortset fra den lille bitte detalje, var det en fantastisk festival!

Læs også: Strøtanker fra Tinderbox 2017

Noget overraskede positivt, andet mindre så mens en hel del bare var lige præcis som det skulle være! Og helt ærligt – når man er fast genganger på en festival, er det lige så meget det, der lever op til forventningerne, der bærer oplevelsen, som det er det der overvælder. Forstå mig ret, jeg ville ikke undvære det overvældende, men tre dages uafbrudt festivitas er hårdt nok uden også at skulle håndtere konstante ekstaser!

THE BAD
Lad os få det negative ud af verden først:

 • Jeg fik verdens dårligste falafel-pita. Den var så kedelig, at jeg blev helt ked af det!
 • På en eller anden måde fik vi forvildet os ind midt i en moshpit ved Magicbox. Uventet, men så er jeg da den oplevelse rigere.
 • Min cykel gik i stykker på alt for mange forskellige måder allerede den første dag, hvilket officielt gjorde festivalen 766,- dyrere end forventet…
 • Nik & Jay var bare ikke den hitparade, jeg havde håbet. Jo jo, det var da en fest til BoingLækker og Hot, men der var alt for meget andet ind imellem.
 • Ham der idioten der råbte “Hvorfor spiser du is, fedberg?!” af mig. Jeg blev fat shamed! Heldigvis var min venindes kæreste ret god til at overdynge mig med komplimenter efterfølgende, but still

Altså en ret overskuelig nedernliste fra et selvdiagnostigceret brokkehoved, yes?

Solnedgang og silhuetter; Tinderbox 2018; menneskemængde i pitten til Nik & JayYOU NAILED IT!
Og så til de ting, der bare var lige præcis, som de skulle være:

 • Alex Vargas. Den mand, altså! Åh, hvor han bare rammer mig lige i hjertet hver eneste ene gang.
 • Alkoholen. Ja ja, jeg ved det, vi har en skammelig alkoholkultur her i landet, men de havde altså nogle gode drikkevarer på menuen i år, haha!
 • Dizzy Mizz Lizzy; fuck yeah! Øjh, hvor jeg frygtede at jeg havde blæst oplevelsen op fra sidst de spillede, men de var lige så gode i år. Kææææft, det var godt.
 • Udsmykningen var tilpas genkendelig og inspirerende til at skabe dejlig stemning. Al udsmykning skuffer naturligvis, når man er Heartland-gænger, men TB klarede det nu stadig ret godt.
 • Wiz Khalifa. Oh yeah, det skulle prøves. Og det var, præcis som man kunne have forventet det: gangstaz, håndtegn og så meget weed, at du kunne blive rumskæv under åben himmel!

Læs også: Tinderbox – en bloggers pakkeliste

Økologisk hotdog; Spiselauget; Tinderbox 2018; Rød Scene

YASS BITCHES!!!
Og alt det, der var så langt over forventning, at min verden aldrig bliver den samme igen!

 • Øko-hotdog fra Spiselauget. Oh my God, det var no shit verdens bedste hotdog. Er du syg, den var god. Hede drømme. Resten af livet.
 • Bastille! Okay, jeg kendte godt deres musik i forvejen, og har da også altid sunget lystigt med på Pompeii, men jeg var slet ikke klar på, hvor genialt det ville være. Ét af festivalens klare højdepunkter.
 • Jeg havde fået bildt mig selv ind, at Carpark North var et overstået kapitel. Jeg tog fejl! Intet kunne have forberedt mig på så hård røvsparkning fra start til slut.
 • Da Kygo startede en dansefest uden lige, og blæste mig omkuld med JHart live. Mit hjerte smeltede! Hvis bare den båndede udgave var lige så stærkt som den live…
 • Comedy line up’et var helt overordnet set en positiv overraskelse, som jeg slet ikke havde nået at glæde mig til, men Adam & Noah! Det var jeg bare ikke forberedt på. Det var jo hjernedødt sjovt. Kæft, jeg kunne have grint af dem i timevis, hvis jeg fik muligheden.
 • Okay, Mads Langer forandrede ikke mit liv (det gjorde han, da jeg var 13, såeh), men han overraskede positivt! Det var en helt igennem dejlig oplevelse at høre ham live, og lykken var til at tage og føle på, da Fact Fiction blæste ud over pladsen <3
 • Og så lige et kæmpe shout out til den danske sommer for at være helt perfekt! Temperaturen var lige som den skulle være til festivalfestivitas, og nattehimlen var smukkere end smuk. Det var solopgangen som sådan også, men mine trætte ben kunne ikke helt værdsætte den, hah!

Således op, ned og lige i øjet på årets Tinderbox for mit vedkommende listet i musik, mad, bajer, stemning og underholdning. Jeg er ikke sikker på, at mit liv nogensinde bliver det samme igen!

Vegansk burger; Café Venchi; lækon; kikærtebøf; Tinderbox 2018; festivalmadDiscokugler; fest i skoven; Moonshine; discofest; Tinderbox 2018Skyline; Tinderbox 2018; solnedgang, lyserøde skyer

You may also like

4 Comments

 1. Åh, jeg er stadig misundelig over endnu et Tinderbox, som jeg er gået glip af. Næste år! Næste år kan man skide eksamen ikke ligge oveni, så der må jeg af sted!

   1. Haha, ja vi må af sted sammen alle sammen næste år. Så kan vi skide sammen på eksaminerne 😅

    Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.