OOTD: The 70’s called – they want their style back!

Dagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turbanDagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turban

Dagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turban
{sweater – 2NDDAY (preloved) // bukser – ASOS // bælte – vintage // turban – hjemmestrikket}

Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg synes, der er nogle ret cool 70’er-vibrationer over det her look? De vidde bukser, det retro bælte, turbanen. Måske har jeg ret, måske har jeg ikke. Men én ting, jeg er sikker på, det er, at jeg er hamrende vild med det her outfit. Seriøst, bortset fra turbanen, som jeg kun lige har lavet færdig i forgårs, så er det her uden tvivl blandt de items i min garderobe, som er i størst rotation.

Bukserne er nogen, jeg købte, før jeg begyndte at gå op i, hvilket aftryk mine indkøb efterlod på planeten, så der er nok ikke så meget at komme efter lige dér, men jeg knus elsker dem, og har tænkt mig at bruge dem i årevis, lige indtil de ikke kan hænge sammen mere, og derefter bliver de nok lavet til karklude eller noget.

Og det er altså også en vigtig pointe! Hvis du død og pine er nødt til at købe et eller andet polyesterhelvede, så sørg for, at det er et polyesterhelvede, du vil bruge i mange, mange år, og når så I ikke kan udstå synet af hinanden længere, så sørg for at give det nyt liv. Sælg det til en anden, donér det til genanvendelse eller klip det i stykker og brug det til noget nyt. På den måde minimerer du benævnte polyesterhelvedes CO2-aftryk set over dets samlede levetid, og det kan dermed lidt bedre retfærdiggøres.

Dagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turbanDagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turbanTrøjen er fra 2NDDAY og er købt second hand fra kattenslopper, hvor jeg i øvrigt også har købt halskæden og den jakke, jeg havde på her. Generelt kan jeg virkelig anbefale at købe brugt over eksempelvis instagram. Mange bloggere sælger ofte ud af garderoben, og her kan man altså gøre sig nogle solide fund! For nyligt har blandt andre Sabina, Jeanette og Ditte solgt fra deres garderober, og jeg har også flere gange handlet med Emily, når hun har haft loppestand.

Og her vil jeg lige komme med en indrømmelse, som måske lyder lidt besynderlig, når nu jeg er blevet så glad for at købe brugt: jeg har stort set aldrig handlet i en genbrugsforretning. Ikke af decideret modstand, jeg tager mig bare aldrig sammen til at gå derind. Det er ligesom med konventionel shopping: det er så meget nemmere at gøre det online! Derfor kan jeg bruge timevis på Tradono, haha. Jeg browser også gerne rundt på diverse loppemarkeder, men lige genbrugsforretningerne har altså ikke fanget mig endnu.

Dagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turbanSå hey, hvis du kender til en genbrugsforretning i eller omkring Odense, som du er helt vild med, så tip gerne lige i kommentarfeltet! Sharing is caring, you know.

Dagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turbanDagens i second hand sweater, vidde bukser, vintage bælte og hjemmestrikket turban

You may also like

2 Comments

 1. Jeg er ret vild med din strikkede turbanen (og tak for den info – ellers havde jeg nok bare kaldt det en hue eller et pandebånd – hey, jeg er jo ikke modeblogger). Ha!

  Der ligger faktisk en genbrug ved Næsby, der er ok. Dog vil jeg sige, at de bedste fund jeg har lavet, har været til store secondhand-markeder samt i min gamle lokale genbrug på Amagerbrogade. Der kostede kjoler helt ned til 20 kroner, og de havde altid nyt på lager! Kan stærkt anbefales hvis du er på de kanter. ;)

  1. Haha, jeg ville nok også selv havde kaldt det et pandebånd, men opskriften dikterede, at det var en turban ;)

   Jeg har virkelig også fundet nogle fine ting på markeder, så måske det bare er dér, jeg skal lægge min indsats :)

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.