OOTD: sweater weather og udsalgsfund

Oversize grøn strik, sort skindnederdel

Oversize grøn strik, sort skindnederdel
Strik – H&M (sale) // Nederdel – VILA // Sneaks – VRS (gamle)

Gråt, gråt, gråt… Jeg er som sådan ret stor fan og både regnvejr og snevejr, men dage som i dag, hvor det ikke engang bliver rigtigt lyst, de er bare så triste! Det opfordrer ikke rigtigt til meget andet end at kravle ned under dynen og tænde for Netflix. Og så starter min eksamen i dag! Urgh. Jeg fornemmer en eller anden form for kosmisk karma imod mig…

Men selvom det er tirsdag, og jeg har været ude af huset hele dagen, så har jeg altså alligevel pakket mig godt ind i en stor sweater. Jeg har virkelig undret mig ret meget over, hvordan pokker jeg har klaret mig igennem de forrige vintre, for jeg synes slet ikke jeg har haft nok varmt tøj i min garderobe! Så jeg har naturligvis kastet mig over det store udsalg og købt nogle lune sager med hjem, så jeg kan holde varmen med stil.

Jeg er virkelig blevet begejstret for oversize trøjer, så lige for tiden går jeg stort set ikke i andet. Hurra for, at min kæreste stadig synes jeg er pæn, selvom han ikke længere kan se min former, haha. Problemet er bare, at jeg er så glad for mine trøjer, at jeg vitterligt ikke går i andet. Som i – jeg havde den samme trøje på fire dage i træk i sidste uge. Overkill, I know…

Oversize grøn strik, sort skindnederdelDer er så mange lækre sager at finde på udsalget lige nu, så der er virkelig gode muligheder for, at få nogle nye klassikere ind i garderoben. Jeg er gået efter de ting, som jeg kan se mig selv i mange vintre endnu, så der ikke går alt for meget turborotation i garderoben – okay jeg er ikke bæredygtig, men jeg kan i hvert fald støtte stærkt op om slow fashion!

Og nu vil jeg sætte mig til rette i vindueskarmen, og stirre desperat på skyerne, indtil det begynder at sne! Enten det, eller også vil jeg sætter Sherlock på, så snart jeg har lavet mad. Tough choice…

Oversize grøn strik, sort skindnederdel Oversize grøn strik, sort skindnederdel

You may also like

4 Comments

  1. Åh, jeg er virkelig også glad for den! Både strik og bogvæg, haha. Alle materialer til reolen et fra IKEA, så det er bare med at slå dig løs ;)

   Knus

 1. Den strik ser hamrende lækker ud. Den ser i hvert fald ud til, at være en du kan få glæde af mange vintre endnu :)
  Og selvfølgelig skal du se Sherlock! Det er et genialt afsnit :D

  1. Åh ja, den er virkelig fantastisk. Kæmper for at huske at gå i andet, haha!

   Og ja, jeg har lige set det! #tears

   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.