OOTD: summer lovin’ og vind i håret Eurovision-style

Dagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARADagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARA

Dagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARA
{top – DAY Birger et Mikkelsen // nederdel – second hand // sko – ZARA}

Er I klar på Eurovision-ugen, folkens? Der er cirka én af de bedste uger på hele året, selvom det er lidt af en udfordring af få kabalen til at gå op. Jeg mener, der er jo to semifinaler + det store show på lørdag, som skal koordineres ind mellem arbejde, specialet og den nærmest obligatoriske fejring med mine veninder. Jeg siger det bare lige: jeg bliver fuld på lørdag.

Målet er, at jeg traditionen tro vil live-tweete under de to semifinaler lige her, så hvis I er til spydige kommentarer og åh så vise overvejelser om kjoler, sange og vindmaskiner, så er det stedet I skal være fra klokken 21.00 i aften og på torsdag. Så må vi se, om jeg kan få løst min logistiske udfordring nogenlunde i aften – jeg skal arbejde til 22.00, så den første time bliver på jobbet, og så håber jeg på i det mindste at kunne høre med, mens jeg cykler hjem, haha. Godt jeg kun bor 10 minutter væk!

Dagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARAOg nu til noget helt andet: SOMMER. Eller, det er stadig kun maj, så det er teknisk set stadig forår, men jeg har no shit allerede haft sommertøj på oftere i år, end jeg havde hele sidste år inklusive vores ferie til Budapest. Jeg krydser alt, hvad jeg har for, at det fortsætter sådan her – så ville der da i det mindste være ét lyspunkt, når dagpengene kalder om et par måneder. Og så er der jo også sommerens festivaller, som venter forude, men det må vi lige snakke nærmere om en anden dag.

Pointen er, at jeg er vild med det. Looket er 100% preloved med silketop købt i Røde Kors’ pop up-shop, nederdel som jeg har fået fra Livs garderobe og fede sko købt over Tradono. Det eneste problem er bare, at skoene er en lille bitte smule for små, så hvis nogen kender en billig god skomager i Odense, som kan blokke dem ud til en rimelig pris, så tip mig lige. Much appreciated!

Dagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARADagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARADagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARADagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARADagens i genbrugstøj, sort top, DAY Birger et Mikkelsen, sort plisseret nederdel, sort støveletter, ZARA

You may also like

2 Comments

  1. Jeg er SÅ klar til årets vigtigste uge, og især til på lørdag. Har nået at savne dig ret meget, nu hvor vi så hinanden så meget i starten af året 😘

    1. Jeg glæder mig virkelig også til at hygge! Det er alt for længe siden nu 😘

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.