OOTD: street & conscious

Dagens med bæredygtig jakke, plisseret nederdel og crop topDagens i plisseret nederdel og crop top + månetatovering

Dagens i bæredygtig jakke, plisseret nederdel og crop top
Jakke – Envii // Top – Gina Tricot // Halskæde – Carré // Nederdel – H&M

Jeg hintede lidt i går til nogle second hand-køb, som jeg gjorde mig i sidste måned, og er det vidst på høje tid, jeg får vist dem frem. Det meste af looket her har I som sådan allerede set, da jeg viste jer min nyeste tatovering, men jeg tænkte, at det var på tide, I også lige fik historien bag.

Eller, historie er måske så meget sagt, men så tankerne. For selvom jeg stadig primært klæder mig på for at føle mig godt tilpas, så elsker jeg også at klæde mig på i tøj, der giver mening. Jeg elsker at udtrykke præcis, hvem jeg er, igennem det tøj jeg har på, og dét kommer ofte til udtryk.

Jeg er én, der godt kan lide mine former. Jeg er én, der godt kan lide, når det hele er lidt råt. Jeg er én, der godt kan lide at lege lidt. Og jeg er én, som går mere og mere op i at beskytte vores planet!

Og så kommer vi ellers til dagens outfit-billeder (som bestemt ikke er dagens outfit – shit det har været koldt og vådt i dag!), som meget godt indrammer ting. Der er former i silhuetten, det er lidt råt i stylingen, det er lidt legende med nederdelen (som altså er sølv), og så er det miljøvenligt i jakken.

Dagens i bæredygtig jakke, plisseret nederdel og crop topFaktisk var jeg i første omgang bare glad for, at jeg havde købt jakken og halskæden second hand, for som Macklemore så vist synger “One man’s trash, that’s another man’s come up“. Okay, jeg aner reelt set ikke, hvad han mener med “come up”, men jeg ved, at second hand-shopping er noget, naturen kan lide, for så spilder vi ikke unødige ressourcer. Katrine fik tømt sin garderobe, og jeg fik en ny yndlingsjakke. Win!

Da jakken så rent faktisk dukkede op, viste det sig, at den er lavet af 100% lyocell, som er et materiale udvundet af bæredygtigt dyrkede træer, og pludselig var jakken dobbelt bæredygtig. Kald mig bare kæmpe fan.

Dagens + månetatoveringDagens i bæredygtig jakke, plisseret nederdel og crop top

You may also like

3 Comments

    1. Taaak! :)
      Ja, både det. Og så er det jo heller ingen skade til, at man som regel kan spare mega mange penge, haha ;)

      Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.